O lume sub asediu

0 1.369

M-am uitat la videoul pus de Nigel Farage din Washington DC (foto), filmat chiar ieri (n.n. 2.11), și nu-mi venea să cred. Străzi pustii la prima oră, câte o mașină se aventura pe străzile goale, rar câte un om, magazine, hoteluri și instituții se baricadau ca în perspectiva unei invazii.

Dacă îmi spunea cineva acum câteva decenii că SUA va fi în stare de asediu fără să-i declare nimeni război, că bandele de revoluționari vor să dea foc orașelor dacă nu va ieși un personaj grotesc, un gaga pe ațe precum Biden, aș fi zis că are o imaginație bolnăvicioasă.

Statele Unite ale Americii?! Fraților, nu Uganda sau Irakul post-război! Ci SUA!

Trăim o revoluție precum în Rusia începutului de sec. XX, în care „roșii” încercă să ia puterea printr-o lovitură de stat, iar „albii” (conservatorii) încearcă să-i oprească.

Momentan se mai păstrează aparențele democratice, deși lupta e inegală, războiul propagandistic dus de presa globalistă a început înainte ca Trump să câștige alegerile și au continuat pe parcursul întregului mandat.

Dar ce se va întâmpla mâine, Dumnezeu cu mila!

Singura asemănare răzbită este că ambele revoluții au fost/sunt finanțate de concerne și bănci – vedeți și excepționala carte a istoricului Antony Sutton, „Wall Street și Revoluția Bolșevică”, tradusă și la noi.

Și îmi amintesc profeția Sf. Ignatie din Harbin (Manciuria), un părinte văzător cu duhul, care încă din anii ’30 a spus: „Ceea ce a început în Rusia, se va încheia în America” – apud Cuv. Serafim Rose, marele Sfânt american contemporan.

Dumnezeu să dea putere poporului american ca să zăgăzuiască această avalanșă ideologică/propagandistică ce s-a năpustit peste țară ca un tsunami, folosindu-se acum de ideologia covid ca să demoleze socio-economic un stat al Libertății!
Și, prin el, toată Lumea Liberă!

Oricum vom asista la o luptă, asta e limpede, între Deep State (ramura armată a corporatocrației, care deja a exportat modelul în Europa și a cucerit politica, România fiind și cel mai reușit experiment globalist), și cetățenii care își iubesc patria, credința, familia, care își prețuiesc trecutul, rădăcinile tradiției și au discernământ.

Înainte de a fi o luptă politică, este o luptă pentru Adevăr și Dreptate.

Avem o armă puternică, rugăciunea. Să o folosim!

de Iulian Capsali R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php