Tineretul ussr: „Susținem comunitatea lgbtq+, indiferent de orientarea sexuală ori identitatea de gen. România are nevoie de această educație”

1 1.235

Tineretul ussr susține „comunitatea lgbtq+ din România în promovarea egalității în drepturi și șanse, a diversității și a vizibilității, indiferent de orientarea sexuală ori identitatea de gen”, se subliniază într-un mesaj postat pe Facebook

În mesajul prin care își exprimă susținerea homosexualității, tineretul ussr-ist pretinde că „Pride înseamnă asumare, toleranță și mândrie”.

„Așa cum în 2018 am susținut că „iubirea nu se votează”, susținem în continuare comunitatea lgbtq+ din România în promovarea egalității în drepturi și șanse, a diversității și a vizibilității, indiferent de orientarea sexuală ori identitatea de gen.
Pentru că persoanele lgbtq+ sunt supuse prejudecăților accentuate pe tot parcursul vieții, societatea românească are deosebită nevoie de promovarea educației, acceptării și integrării”, se arată în mesajul ussr. 
Totodată, în mesaj se adresează felicitări Consiliului Național al Elevilor pentru proiectul de atragere a atenției asupra discriminării la care sunt supuși elevii lgbtq+. 

Senatul României a adoptat, în calitate de for decizional, un amendament la legea educației naționale prin care școala românească va fi apărată de ideologia de gen (teoria gender). Amendamentul a fost propus de către senatorul PMP, Cristian Lungu. 

Iohannis, a confirmat, joi, informația vehiculată de presă, potrivit căreia nu va promulga această lege.

1 Comment
  1. Liliana says

    Cine i-o discriminat pă ăștia de-i susțineți voi?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php