Imagini cu autoritățile în acțiune în incinta unei biserici din Râmnicu Vâlcea: Mi-a murit soțul, să nu-l pomenesc? Nu aveți voie doamnă!

5 1.856

Au apărut imagini în care organele de Poliție amenință un preot cu o amendă de 20.000 de lei pentru că ar fi săvârșit o slujbă în aer liber, cu câteva persoane.

În film se poate vedea cum o femeie îl întreabă pe polițist/jandarm dacă nu poate să-și pomească soțul, decedat? Într-un alt cadru, preotul stă cu masca pe față în timp ce un alt polițist notează ceva, iar o voce afirmă: „20.000 vă dau!”. Clipul a devenit viral în câteva minute.

Reamintim că, în conformitate cu ordonanțele emise de MAI, slujbele bisericești cu prezența enoriașilor au fost interzise în spațiul public. 

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, dar și alte personalități, au cerut deschiderea bisericilor de Paști.

Sursa: ActiveNews

5 Comments
 1. Anonymus says

  De abia așteptați să amendați preoții, jegoșilor. În fața țiganilor nu suflați!

 2. IO...gerules says

  Asa fratilor.Iohanis asta continua”lupta”fostilor presedinti ai unei tari inmpinsa in mocirla de dupa marele patriot Nicolae Ceausescu.Acum o momentul rasarit din nenoroc,de pocnire puternica la cap a romanilor.Au venit din nou cominternistii comunisti fratilor,pazea ca de nu,drumul spre canal,un alt canal Dunare Marea Neagra,sa-l imite pe cel din anii’50,cand romanii,mai ales fruntea inteligentei romanesti,au fost trimisi spre exterminare.Dar cred ca in aceste vremuri,nenorocitele acte de dominatie politica a multimii se vor rasfrange curand impotriva executorului.Doamne da cu coronavirusul peste rauvoitorii lumii.

  1. Rădulescu George says

   Anti Militie!

 3. Adrian says

  Voce de pui de securist împuțit, jigodie ordinară, criminal îmbrăcat în uniformă.
  E tipul celor care au tras în oameni nevinovați în Decembrie 89. E viteaz în fața unei femei în vârstă și a unui preot. Merită scuipat gunoiul ăsta. Pui de cățea comunistă.

 4. Moraru Ionut says

  Ce pretentii sa ai de la niste giboni in uniforma cu o singura circumvolutiune si aia facuta de sapca? Eu sunt Barbu bodygardul, pumnii mei nu are minte, bate tot ce sta-nainte! Ce cunostinte sa aiba untermenschen-ii astia despre medicina virusi sau teologie? La angajare din lipsa de personal nu ii mai intreaba nimeni cate clase au ci doar daca stiu sa bata. Stiu asta de la un jandarm cu care am stat de vorba in drumul spre Aiud. Speriem virusul cu mitraliera si bagam la parnaie preotii si vaduvele. Asta au romanii dupa ce au votat ca orbii cu un sas idiot, mediocru, arogant si cu zambet sardonic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php