Agenda extremă pro-avort a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS)

1 1.002

Organizația Mondială a Sănătății, cunoscută pentru agenda pro-avort pe care o promovează, aștepta de ani de zile să exploateze o pandemie”, a afirmat John Smeaton, director executiv al Society for the Protection of Unborn Children (SPUC).

John Smeaton a răspuns astfel unei afirmații a unui purtător de cuvânt al OMS care a catalogat avortul drept un „serviciu esențial”, în condițiile în care epidemia de COVID-19 a secerat în ultimele luni mii de vieți.

Dr Antonella Lavelanet, Ofițer medical în cadrul OMS, a afirmat pe 27 martie, în fața a 5.000 de oameni care urmăreau un webinar pe care aceasta îl susținea: „Alegerile femeilor și dreptul la sănătate sexuală reproductivă trebuie să fie respectate, în ciuda epidemiei de COVID-19”.

OMS a catalogat deja, în anul 2017, medicamentele abortive drept „medicamente esențiale”. Aceste recomandări vizează, în mod clar, guvernele care, în contextul pandemimei, acordă o prioritate mare serviciilor medicale necesare în lupta cu noul coronavirus, coborând pe lista priorităților așa-zisele „servicii de avort”.

Este important să arătăm că „dreptul la avort” nu este recunoscut de nici unul dintre tratatele internaționale. Aceste tratate recunosc dreptul fundamental la viață, nicăieri nu este recunoscut un drept fundamental „la avort”.

Și încă o informație, pentru a privi lucrurile în context. Să ne uităm la cifrele de mai jos.

10.083.421 (zece milioane optzeci și trei de mii) de morți în 90 de zile, de la începutul anului și până acum.

Nu, nu este epidemia de COVID-19. Este numărul de avorturi pe anul 2020 (inclusiv luna martie).

Sursa: Știri pentru viață

1 Comment
  1. Adrian says

    OMS – în slujba diavolului

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php