Camelia Smicală: Asupra lui Mihai se aplică „metode de tortură psihică”. Autoritățile finlandeze ignoră scrisorile ambasadorului României

0 912

Camelia Smicală a scris pe Facebook:

„Situația lui Mihai este absolut disperată. Este izolat complet de un mediu înconjurător normal, izolat complet de către cei care îl cunosc și îl iubesc, închis și „evaluat” psihologic în condițiile în care copilul este disperat. Mi s-a confirmat de la centrul unde este Mihai că acesta este disperat și este în stare să spună și să facă orice, numai să scape de acolo.

Printre altele,sub presiune și în condiții critice, Mihai cere oprirea mediatizării cazului, chiar dacă mediatizarea este singura noastră asigurare de viață. În condiții normale, Mihai nu ar fi cerut așa ceva.

În aceste condiții consider că asupra lui Mihai se aplică metode de tortură psihică extremă și cer expres intervenția statului român,înainte de a fi prea târziu!

Faptul că ambasadorului României nu i se răspunde la scrisorile oficiale adresate autorităților finlandeze și i se interzice accesul la copii, reprezintă o sfidare clară la adresa statului român. Ciudat este că MAE nu reacționează,deși acțiunile împotriva ambasadorului nu au nici o legătură cu mine,ci doar cu statul român.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php