28 februarie. Zi memorabilă pentru români și pentru Regele Mihai

2 937

28 februarie este o zi importantă și cu o încărcătură istorică majoră pentru români. În această zi, în urmă cu 23 ani, avea loc un moment notabil în istoria românilor.

28 februarie. Zi memorabilă pentru români și pentru Regele Mihai

În 1997, Regele Mihai a revenit din exil, fiind pentru prima dată după 1989 când sosirea suveranului este acceptată de toate formaţiunile politice. Regele Mihai a reprimit paşaport românesc.

Evenimentul a avut loc în timpul în care președintele Emil Constantinescu se afla la conducerea României. Atunci, Regelui Mihai i-a fost redată cetățenia română și i-a fost acordat permisul de a intra în țara noastră. Trebuie amintit că a fost întâmpinat de zeci de mii de români.

2 Comments
  1. IO../gerules says

    Extraordinara zi,dar de ziua plecarii handicapatului din Romania anilor 45 nu va amintit,de 23 augustul negru 1944 nu va amintiti?Ce lucruri nemarete a facut acest personaj malefic pentru Romania.Cine il regreta si-l apreciaza este ori un dusman al poporului roman ori un timpit.

  2. mosu says

    Bine a facut ca a venit-a recuperat avere de un miliard jumatate de euro-altfel o instrainau baietii destepti care au nenorocit Romania.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php