Administrația Prezidențială: Grupul pentru Dialog Social decorat cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler

1 542

Miercuri a fost semnat decretul de decorare a Grupului pentru Dialog Social (GDS), la împlinirea a 30 de ani de la înființare și de la apariția primului număr al Revistei 22, editată de GDS, anunță Administrația Prezidențială.

Este vorba de același GDS care a negat în permanență legăturile ombilicale cu George Soroș, dar care a fost contrazis nu demult chiar de primul președinte al Grupului, Alin Teodorescu, membru al Fundației Soroș din România. De asemenea, membri marcanți ai GDS, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu sau Horia Roman Patapievici, au fost acuzați de academicianul Nicolae Breban că și-au finanțat proiectele cu bani de la Soroș.
În mai multe documente publicate în Evenimentul Zilei, ziaristul Victor Roncea a demonstrat aportul direct al lui Silviu Brucan, ca membru de conducere al Consiliului Frontului Salvării Naționale, și al lui Andrei Pleșu, ca ministru al Guvernului Iliescu – Roman, la fondarea și înzestrarea GDS. Inclusiv cu numeroase bunuri de valoare ale statului român, între care somptuosul sediu din Calea Victoriei 120, unde Brucan l-a primit oficial pe Soros în ianuarie 1990.

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Ticalosii,nemernicii alogeni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php