Propagandă homosexuală în serialul Profu’, pentru care ProTV a primit finanțare de 2,2 milioane de lei de la Guvernul României

1 616
Cel mai recent episod din serialul Profu’, pentru care ProTV a primit finanțare de 2,2 milioane de lei de la buget, prezintă un moment în care personajul principal, profesor de liceu, își invită elevul la o cafea într-un local și îl încurajează să-și declare orientarea homosexuală. În episodul 7 din filmul serial Profu’, personajul principal, profesor de liceu, își invită elevul la o cafea într-un bar pentru homosexuali…

 

– „Unde m-ați adus?”, întreabă elevul.
– E un bar care tolerează și altă orientare sexuală”, răspunde Profu’.
În continuare, Profu’ încurajează elevul să-și recunoască orientarea sexuală, arătând spre cuplurile de homosexuali din local.
-„Uită-te în jur, vezi altceva decât oameni care se iubesc? Oameni normali. Vezi oameni care din cauza unor preconcepții se ascund. Își ascund iubirea. Oameni normali…au alte preferințe sexuale. Nu e nimic în neregulă cu tine”, îi spune profesorul elevului.
Serialul Profu’ este prezentat pe site-ul Protv drept „o comedie educată, un film realizat cu sprijinul Guvernului României”.

Serialul Profu’, scrie Paginademedia.ro, îl are pe actorul Andi Vasluianu în rolul principal și este realizat după o licență international, respectiv  producția germană „Der Lehrer”, care a avut primul sezon în urmă cu zece ani.

Pentru realizarea filmului, ProTV a primit din schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice un buget de 2,2 milioane de lei.

Pro TV a mai primit bani de la stat pentru realizarea unui serial copiat de la turci, dar și pentru serialul „Las Fierbinți”.
sursa: ActiveNews
1 Comment
  1. IO...gerules says

    ASTIA NI SANT PATRIOTII,ducas-ar in hau cu totii,ducas-ar si sa-i dracu ,sa se dea de-a berbeleacu,si sa-l lase pe roman saracu,cum l-a facut mama lui,pui de om si om de pui.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php