Ce înseamnă întâlnirea lui Orban cu ONG-urile seculariste și ce i-au cerut

1 610

Luni a avut loc o întâlnire a premierului desemnat, L. Orban, cu societatea civilă. Mai exact, cu acea parte a ONG-urilor strategic abonată la titlul de „societate civilă”, într-o operație care lasă invizibilă cea mai mare parte a societății ca atare. Nicio organizație pro-viață sau religioasă nu a fost prezentă. Selectori vigilenți s-au asigurat că o asemenea impietate nu va fi comisă.

Imagini pentru orban si ong-urile seculariste

Desigur, cele pro-LGBT au fost prezente, promovându-și agenda. Destul de previzibil până aici. Ceea ce a atras atenția, însă, a fost ideea reprezentanților acestui ONG de a reclama premierului desemnat faptul că în România nu s-au dat condamnări pe spețe de hate speech.

Cum? Acest ONG vine la un om politic cerându-i, practic, să se ocupe de problema condamnărilor pe hate speech?

Păi cum rămâne dragi tovarăși cu statul de drept, independența justiției, separarea puterilor în stat? Ce căutați voi cu această discuție la cel care va fi, cel mai probabil, premierul României?

Trebuie să avem, oare, o cotă obligatorie de condamnări pe hate speech, realizată prin presiunea politicului, ca România să aibă un „rating” mai bun în evaluările ONG-urilor pro-LGBT? E drept că nici nu ar fi ceva fără precedent. Discursuri perfect asemănătoare au stat și la baza ideologiei anticorupționiste, cu rezultatele pe care le știm.

de Anghel Buturugă Facebook

1 Comment
  1. IO...gerules says

    jidanii/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php