Bătaie între interlopi lângă sediile Parlamentului, SRI, Ministerului Justiției și Parchetului General. Motivul: prețul cu care se vând fetele traficate și obligate să se prostitueze în Germania (țară unde prostituția este legală)

0 518

În noaptea de duminică spre luni, 30 septembrie 2019, două bande rivale de interlopi s-au înfruntat cu arme albe și focuri de armă în Piața Constituției din București, care este înconjurată de cele mai importante instituții ale statului: Parlament, SRI, Ministerul Justiției, Parchetul General și multe altele.

Motivul încăierării a fost stabilirea și menținerea unui preț de vânzare pentru femeile traficate și obligate să se prostitueze în Germania, țară în care prostituția este de altfel legală din 2002, ceea ce nu împiedică traficarea și exploatarea femeilor – dimpotrivă.

Unul dintre interlopi a fost ucis pe loc, iar altul a fost internat în comă.

Jurnalista Sorina Matei a comentat sarcastic:

„In curând interlopii și rețelele de crima organizata vor intra peste Licu, Hellvig si demisa Ana in birouri. Dacă n-au nicio problema, sa-i invite in birouri, sa medieze ei, sa negocieze intre clanuri. Sa le facă si o cafea.”

Iar jurnalistul Radu Buzăianu a concluzionat:

„Pare fācut înadins pentru a stabiliza senzația cā e jale. Cā problema României asta e, cu clanurile.”

Băsescu, de ce ne mințiți? Rapoartele din OLANDA și GERMANIA, unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ: 90% dintre femei sunt FORȚATE

Polițist din Germania, țară unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ din 2002: 90% din femei sunt FORȚATE să se prostitueze

Fost europarlamentar despre legalizarea prostituției în Olanda: Sacrificarea drepturilor unei majorități a femeilor violate și abuzate pentru o minoritate care se prostituează voluntar

via Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php