Primarul Timișoarei Nicolae Robu susţine colonizarea României

1 412

Primarul Timișoarei Nicolae Robu susţine colonizarea României și își face poze prin oraș cu viitorii coloniști

ScreenShot 20190825230517 1024x535 - Primarul Timisoarei Nicolae Robu susţine colonizarea României

Mulţumită unei postări făcută de domnul Nicolae Robu pe pagina personală de facebook putem explica colonizarea României.

Pe 23 august primarul Timisoarei Nicolae Robu a postat următorul mesaj pe pagina oficială de Facebook:

„Asta-i lumea de azi: confrați de-ai noștri -mai ales din regiunile cu șomaj ridicat ale ţării – pleacă la muncă în străinătate, iar la Timișoara sunt aduși să acopere deficitul de forță de muncă muncitori din Vietnam, China, Pakistan etc. În poză, alături de mine, un grup proaspăt venit în Timișoara la lucru în construcții, în mediul privat, taman din Sri Lanka, grup cu care m-am întâlnit întâmplător în oraș! „

Postarea era însoţită de o poză în care primarul Timisoarei Nicolae Robu este înconjurat de o mulţime de „muncitori temporari” veniţi din Sri Lanka.

Cineva a lăsat următorul comentariu „Groaznic! Asta înseamnă schimbarea populaţiei romane şi înlocuirea ei! „

Înlocuirea Populației

 Într-adevăr, asta înseamnă schimb de populaţii şi nu este deloc întâmplător, aceleaşi companii care oferă locuri de muncă românilor în occident puteau foarte bine să îşi deschidă filiale la noi. Europa vestică ne absoarbe mâna de lucru calificată şi europenizata şi ne aduc în schimb „sclavi” care să muncească extrem de ieftin tot la nişte companii străine.

 Aceeaşi tactică a fost aplicată şi în Anglia, devenita între timp un babilon multicultural, la începutul anilor 80. La acea dată companiile au început să aducă „muncitori temporari” oameni dispuşi să muncească pentru puţin și să „salveze economia”. Mai târziu autorităţile aveau să se declare șocate ca aceştia au decis să rămână, mai mult după terminarea contractului au devenit paraziţi sociali, trăind din ajutoare de la guvern. Dacă asta nu era de ajuns aceştia au început să îşi aducă treptat treptat întreaga familie şi să facă numeroşi copii pentru a beneficia de mai multe alocaţii.

 Englezii au rămas cu un „of” „- dar nimeni nu s-a aşteptat că vor rămâne …!!!” despre deportare nu putea fi vorba căci aceasta este o practică chipurile, „barbara” care încalcă „drepturile omului”.

Barbara Roche, ministrul Angliei pentru imigrare, a declarat la vremea respectivă că

Expulzarea durează prea mult şi este „emoţională”.

Vezi [(AICI)]

 Prin urmare cei care vin la noi ca „muncitori temporari” vin să rămână, vin pe post de colonişti, nimeni nu o să îi mai trimită înapoi. Din poza oferită de domnul primar Robu putem trage mai multe concluzii, toţi sunt bărbaţi relativ tineri, în poză apare o singură femeie care pare a fi din Timişoara. Unde sunt femeile ? Unde sunt lucrătorii temporari veniţi din Albania, Serbia, Ukraina ?

Colonizare PE FAȚĂ

Ne sunt aduşi oameni din alte culturi, rase, religii, toate premizele unui viitor conflict.

 Poza denotă în mod clar o acţiune de colonizare prin care sunt aduşi bărbaţi tineri şi relativ tineri cu scopul de a îşi întemeia aici o familie cu femeile băştinaşe. Este exact ce au făcut romanii, sau ungurii cu saşii şi secuii, se creează noi minorităţi pe teritoriul României. Odată ce aceste minorităţi vor avea un număr suficient vor cere drepturi şi reprezentare în parlament, guvern şi consiliile locale, la acea dată va fi prea târziu să mai putem face ceva. După modele deja aplicate în alte state ne vor invita, dacă nu ne convingă să părăsim noi ţara noastră.

 La fel ca „afară” ne vor introduce mâncăruri specifice, obiceiuri care nu au legătură cu ţara noastră, cei care vor avea ceva de comentat vor fi declaraţi „xenofobi” şi „rasişti”. Avem un exemplu recent la o şcoală din Anglia, Eastbourne, East Sussex unde o studentă vegană a fost propusă pentru depunctare deoarece în timpul unui examen a criticat mâncarea hallal. Critica fetei a modului violent şi barbar în care animalele sunt omorâte în islam, a fost considerat “islamofobica”. În final conducerea şcolii a anulat sancţiune după ce au constatat că fata era într-adevăr vegană şi se opunea consumului de carne şi nu comisese crima de a critica “religia păcii”.

Vezi: [(AICI)]

In întreaga EUROPA se aplica aceeași metoda … dar la noi va fi “altfel”

Germania

 În Germania un exemplu de multiculturalism, Biroul Federal de Investigaţii Criminale din Germania a făcut public, în luna aprilie a anului 2019, un raport care preciza că 46.336 de germani au fost victime în atacurile comise de imigranţi pe parcursul anului 2018. Numărul atacurilor comise de imigranţi fiind în creştere cu 105% față de anul 2017. De-asemenea numărul violurilor comise de imigranţi a atins un nou record naţional de 13.377 de cazuri.

Vezi: [(AICI)]

Norvegia

În Norvegia un grup musulman radical au cerut în 2012 cartierul Grønland (a nu se confunda cu Groenlanda) unde să trăiască după regnurile lor.

“Nu dorim să fim parte a culturii norvegiene şi credem că pentru a trăi în cultura noastră nu este necesar să părăsim Norvegia unde am fost născuți și crescuți.  Norvegia este ţara lui Allah îi aparține tuturor. Vă cerem să ne daţi cartierul Grønland pentru a putea implementa legea shari’a şi pentru a putea interzice orice viciu şi pe toţi cei care sunt contra legilor lui Allah.”

Vezi: [(AICI)]

 Musulmanii din Norvegia au recunoscut ca şi musulmanii din Franţa, Anglia, Suedia, Danemarca care au precizat de la bun început ei nu doresc să se integreze. Ei doresc să domine nu să fie dominaţi. Un bun exemplu ne vine din Statele Unite o ţară care a pus întotdeauna accentul pe separarea bisericii de stat. Astfel în Senatul Statelor Unite evreii sau catolici tradiţionalişti nu le-au fost permis în aproape nici o circumstanţă să poarte chipa, acea bucată de pânză pusă deasupra capului. Regula s-a schimbat odată ce o fostă imigranta musulmană Ilhan Omar a fost aleasă senator, aceasta a primit permisiunea să poarte un fel de turban destul de semnificativ în volum in Senat.

Statele Unite

Ihsan Bagby din conducerea CAIR, o organizaţie americană pentru drepturile musulmanilor, a declarat pentru presă acum câţiva ani ca:

Musulmani nu vor putea deveni niciodată cetăţeni deplini americani … deoarece nu există nicio modalitate prin care să putem fi pe deplin dedicați instituțiilor și ideologiilor acestei țări

Vezi: [(AICI)]

Marea Britanie

 În Anglia un s-au întâlnit cazuri de musulmani care au declarat că ar prefera să moară decât să se integreze. În Franţa, Danemarca, Olanda, Norvegia un număr important de musulmani nu considera un fapt reprobabil violul împotriva unei femei fara Hijam.

Suntem mințiți pe față …

 Peste tot în lume colonişti musulmani au urmat o tactică învăţată de la profetul lor, tactica Medina – Meeca. Paşnici şi amabili când sunt în număr foarte mic, violenţi şi intoleranţi când sunt într-un număr considerabil.

 Primarul Timisoarei domnul Nicolae Robu, oare sluga cui este? În loc să creeze locuri de muncă pentru localnici accepta plecarea romanilor şi îşi face poză cu viitori colonişti.

sursa: Razboiul informational

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Politica a creat meseriasi notorii:politicienii.Pe intregul mapamond se observa diferenta intre patrioti si politiocieni.Dar din nenorocire patriotii din politica dispar ca fulgii de nea iar lichelele de meseriasi in politica au format o mafie nationala,care se intinde prin legaturi ascunse cu alte”terenuri” numite tari,ca o caracatita macabra.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php