Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

UDMR votează Moțiunea de Cenzură împotriva Guvernului, ca răspuns pentru evenimentele de la Valea Uzului. Hunor reproșează Guvernului că nu a oprit manifestațiile românilor veniți de Ziua Eroilor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că Uniunea a decis să voteze moțiunea de cenzură, pentru că vrea să sancționeze „incapacitatea administrativă și politică a Guvernului în cazul Valea Uzului”.
„Am văzut textul, mi l-au trimis colegii din PNL, am avut niște sugestii. Am avut, marți, o întâlnire cu ei și dacă lucrurile nu se vor schimba atunci înseamnă că vom avea și noi o contribuție la acel text al moțiunii. Dacă rămâne așa, atunci vom semna și textul moțiunii și vom vota moțiunea de cenzură săptămâna viitoare.
Decizia formală nu am luat-o, o vom lua prin vot în grupurile parlamentare reunite ale UDMR, înainte de moțiune, dar în principiu asta rămâne recomandarea mea, de a sancționa, politic, prin vot, Guvernul.
Aici a contat ceea ce s-a întâmplat zilele trecute și, mai ales, joia trecută, când am văzut incapacitatea administrativă și politică a Guvernului de a opri anunte manifestații și prezențe în Valea Uzului. Este o sancțiune din partea noastră spre Guvern”, a spus Kelemen, citat de Mediafax…
sursa: Active News

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=40712

Postat de pe 12 iun. 2019. Catalogat ca Politică. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “UDMR votează Moțiunea de Cenzură împotriva Guvernului, ca răspuns pentru evenimentele de la Valea Uzului. Hunor reproșează Guvernului că nu a oprit manifestațiile românilor veniți de Ziua Eroilor”

 1. Astia dela udmr sanctioneaza mai tot timpul actiunile romanesti.DAR DECE EI NU SANT SANCTIONATI CU ELIMINAREA LOR DI VIATA POLITICA A ROMANIEI,PRIN SIMPLUL FAPT CA ACEST UDMR ESTE O ORGANIZATIE POLITICA ILEGALA ANTIROMANEASCA pe teritoriul romaniei?udmr-ul nici nu este inregistrat ca partid in Romania,dar primeste beneficii grase in mod ilegal.Candva,cineva va p[latii serios pentru aceasta tradare de Tara.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php