Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

De Ziua Eroilor la Valea Uzului

Totul a fost bine oameni buni! Răspândiți Adevărul!

Un copil român cu steagul tricolor a intrat primul în cimitirul de la Valea Uzului! Lacătele cu însemnele Ungariei Mari nu au fost de niciun folos. Câțiva copii l-au urmat imediat escaladând la rândul lor gardul. Nimic nu a putut sta mai apoi în calea părinților care împreună cu oamenii din împrejurimi au rupt lanțurile care ferecau intrarea spre morminte. Mai apoi au început să curgă valuri , valuri de români din întreaga Țară.

Fraților, nimic nu a putut umbri Înălțarea Domnului, Ziua Eroilor noștri care au fost pomeniți așa cum se cuvine prin Sfânta Slujbă a Parastasului săvârșită de 12 preoți ortodocși. 

Numele celor 149 de eroi români a fost rostite de preoți și de reprezentanții asociațiilor prezente precum și de cei ai Primăriei Orașului Dărmanesti căreia îi mulțumim pentru atitudinea demnă, românească pe care a avut-o.

Oamenii au aprins lumânări la toate crucile. Nicio cruce a soldaților maghiari NU a fost ruptă.
Mulțumim forțelor de ordine pentru asigurarea protecției si bunei desfășurări a manifestărilor.

Deși s-a anunțat ploaie torențială, Cerul ne-a binecuvântat cu albastru senin si soare!

A fost bine, aveti Nădejde!

Hristos S-a Înălțat!

 

de Mihai Tîrnoveanu

foto Iulian Bracau

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=40648

Postat de pe 7 iun. 2019. Catalogat ca Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

2 comentarii for “De Ziua Eroilor la Valea Uzului”

 1. dorel

  am ajuns bine! Sa ne opreasca alogenii sa intram intr-un cimitir pe teritoriul Romaniei. pres la picioarele ungurilor si a Ungariei

 2. Alexandru Mihail

  Conducatorii vremelnici nevrednici ai statului ne-au adus intr-o situatie dificila; dar romanii adevarati au avut atitudine si joi s-a vazut asta din plin; sa nu uitam ca jumatate dintre romani nu voteaza, ceea ce inseamna ca nu se identifica , cu niciuna dintre gastile vechii sau noii securitati…

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php