Noua Dreaptă, prezentă la Valea Uzului de Ziua Eroilor!

0 508

Membrii Noii Drepte din județul Bacău și județele limitrofe vor fi prezenți astăzi, la ora 17:00, la Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului.

Vom depune jerbe de flori și vom aprinde lumânari la crucile pe care scrie „EROU ROMÂN NECUNOSCUT”. Acele cruci care la sfârșitul lunii mai au fost acoperite de autonomistii maghiari cu saci de gunoi de culoare neagră. O provocare ordinară, care a fost dublată de hotărârea jignitoare a Consiliului Judeţean Harghita care a dispus în mod abuziv blocarea accesului în incinta cimitirului și vizitarea lui o singură oră pe săptămână, și asta cu programare prealabilă!

Iar astăzi, același Consiliu Județean Harghita condus de udemeristul Borboly Csaba, îi instigă pe maghiari să formeze un lanț uman în jurul Cimitirului Internațional al Eroilor de la Valea Uzului începând cu ora 16:00, fix înainte de ora la care membrii Noii Drepte și ai altor asociații creștine au anunțat că vor participa la slujba de pomenire a eroilor români!

Îi amintim domnului Borboly Csaba că astăzi în România se celebrează Ziua Eroilor și îl asigurăm că nu avem nevoie de pașaport sau de „programare prealabilă” pentru a ne comemorarea eroii, nici pe raza localității Dărmănești din județul Bacău și nici pe raza altor județe și localități de pe teritoriul României.

Facem totodată apel la membrii și simpatizanții Noii Drepte să nu dea curs provocărilor venite din tabăra UDMR și să contribuie la menținerea solemnității comemorării eroilor români căzuți pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea Țării și întregirea Neamului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php