Trump: Fiul lui Biden ar trebui să fie anchetat pentru afaceri cu China

0 395

Imagine similară

Preşedintele american Donald Trump susţine că Joe Biden şi familia sa ar trebui să fie investigaţi ca urmare a acuzaţiilor unui autor conservator, care a susţinut că fiul acestuia, Hunter Biden, prin firma Rosemont Seneca Partners LLC, a încasat milioane de dolari de la guvernul comunist chinez în cadrul unui acord de afaceri dubios, potrivit publicaţiei americane New York Post.

“Absolut, este o ruşine. Şi apoi el spune că Beijingul nu este un rival al nostru. China este un competitor masiv al nostru. Ei doresc să preia controlul asupra întregii lumi”, a declarat Trump în emisiunea moderatorului Steve Hilton The Next Revolution de la Fox News.

În cartea sa din 2018, “Secret Empires: How the American Political Class Hides Corruption and Enriches Family and Friends”, autorul Peter Schweizer l-a acuzat pe Hunter că a câştigat bani în timp ce Joe Biden, la acea vreme vicepreşedinte al SUA, se afla în negocieri cu Partidul Comunist Chinez.

“Vicepreşedintele negocia o serie de probleme foarte sensibile cu chinezii, inclusiv Marea Chinei de Sud, comerţ, transferul de technologie etc. La scurt timp după ce s-au întors în SUA, firma lui Hunter Biden a obţinut un contract cu guvernul chinez în valoare de un miliard de dolari. Nu avem cum să ştim cât a câştigat Rosemont de pe urma acelui contract pentru că nu există niciun fel de cereri de dezvăluire” a acestor informaţii, a scris Schweizer…

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php