Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Trump: Fiul lui Biden ar trebui să fie anchetat pentru afaceri cu China

Imagine similară

Preşedintele american Donald Trump susţine că Joe Biden şi familia sa ar trebui să fie investigaţi ca urmare a acuzaţiilor unui autor conservator, care a susţinut că fiul acestuia, Hunter Biden, prin firma Rosemont Seneca Partners LLC, a încasat milioane de dolari de la guvernul comunist chinez în cadrul unui acord de afaceri dubios, potrivit publicaţiei americane New York Post.

“Absolut, este o ruşine. Şi apoi el spune că Beijingul nu este un rival al nostru. China este un competitor masiv al nostru. Ei doresc să preia controlul asupra întregii lumi”, a declarat Trump în emisiunea moderatorului Steve Hilton The Next Revolution de la Fox News.

În cartea sa din 2018, “Secret Empires: How the American Political Class Hides Corruption and Enriches Family and Friends”, autorul Peter Schweizer l-a acuzat pe Hunter că a câştigat bani în timp ce Joe Biden, la acea vreme vicepreşedinte al SUA, se afla în negocieri cu Partidul Comunist Chinez.

“Vicepreşedintele negocia o serie de probleme foarte sensibile cu chinezii, inclusiv Marea Chinei de Sud, comerţ, transferul de technologie etc. La scurt timp după ce s-au întors în SUA, firma lui Hunter Biden a obţinut un contract cu guvernul chinez în valoare de un miliard de dolari. Nu avem cum să ştim cât a câştigat Rosemont de pe urma acelui contract pentru că nu există niciun fel de cereri de dezvăluire” a acestor informaţii, a scris Schweizer…

 

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=40316

Postat de pe 21 mai 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php