Marian Munteanu despre „pseudo-dizidentul Dinescu” și plecările din GDS: Când corabia e în pericol, primii care o părăsesc sunt, după cum bine se știe, șobolanii

2 560
Marian Munteanu, fostul lider al studenților din Piața Universității, a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Dinescu, după anunțul acestuia conform căruia cere să fie scos de pe lista fondatorilor GDS

Marian Munteanu compară situația în care se află GDS cu o corabie în derivă, abandonată de șobolani:
„Pseudo-dizidentul Dinescu și ”noua” ȘOBOLANIADĂ

Când corabia e în pericol, primii care o părăsesc sunt, după cum bine se știe, șobolanii.
Unii dintre aceștia sunt, însă, șobolani profesioniști, adică indivizi cu o îndelungată experiență în trădare, duplicitate și impostură. Ei trebuie cunoscuți și studiați cu atenție.

În această cheie trebuie citit cazul “poetului“ Mircea Dinescu, care anunță că dorește să fie șters din lista fondatorilor Grupului pentru Dialog Social (grup care tocmai l-a premiat, cu un tupeu nemărginit, pe procurorul Aug. Lazăr).
Chiar dacă, în acest caz, nu vorbim de o corabie, firește, ci de o hazna (încă) plutitoare.

Dinescu este, în realitate, un versificator de mâna a doua, școlit la cunoscuta academie Ștefan Gheorghiu (școala superioară de cadre a Partidului Comunist Român) și promovat aberant, de vreo treizeci și ceva de anișori, pe post de… “dizident anti-comunist“ !!! Umăr la umăr cu alți așa-ziși “revoluționari” și ”anti-comuniști” de mucava, propagandistul Dinescu a vărsat nestingherit otravă prin tot felul de canale media, făcându-se că lucrează pentru binele nației dar, în realitate, fiind una dintre cele mai active voci din corul idioților utili ce au slujit vasta operațiune de distrugere a României.
Desigur, intensa sa activitate propagandistică nu a rămas nerăsplătită. De aceea, s-ar cuveni niscaiva anchete serioase – că tot suntem în plină luptă împotriva corupției – care, fără îndoială, vor aduce multe, multe surprize pentru cei care au avut naivitatea să aibă încredere într-un asemenea individ.

”Demisionar” sau nu, Dinescu rămâne ce a fost și nu mai poate păcăli multă lume. Încet dar sigur, iese la lumina întreaga mizerie a conspirației bolșevice (vechi și noi) care a infectat și încă infectează societatea românească.

Oricum, veți vedea o puzderie de asemenea ”cazuri”. ”Șobolaniada” abia a început !” a scris Marian Munteanu.

sursa: Facebook
2 Comments
  1. IO...gerules says

    Atunci imediat dupa linistirea cat de cat a lucrurilor dupa dec’89,un coleg de serviciu mi-a spus ca cineva la imbiat ca pentru 5000 de lei ai da certificat de revolutionar.Cum?Au si aparut afaceristii politici,borfasii.Asa s-a intamplat si dupa 6 martie 1946 cand s-au cumparat mii de certificate de ilegalisti ai partidului comunist din Romania.Asa au beneficiat mii de borfasi de mila bolsevicilor pentru impostorii care le-au ingrosat randurile.Eu cred ca acest indfivid scarbos dinescu chiar a vandut certificate de revolutionar.Acum vrea s-o de-a cotita si se lasa la fund crezand ca nimeni nu-i va mai mirosii duhoarea.

  2. Ion Olaru says

    Mircea Dinescu face si figuratie la CNSAS, unde zice ca „studiaza” arhivele Securitatii, insa ascunde numele securistilor care au tras in noi, dupa ’22.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php