Vicepreședintele Austriei: Totul în UE amintește de filmul „Pirații din Caraibe”. Căpitanul este beat în spatele cârmei și urmeaza ruta dictată de Merkel-Macron

1 478
Vicecancelarul Austriei, Heinz-Christian Strache, liderul formațiunii naționaliste Partidul Libertății (FPÖ), îl acuză pe președintele francez Macron că este „co-responsabil pentru cursul iresponsabil al unei Uniuni Europene centraliste”.
„Totul în UE amintește de filmul „Pirații din Caraibe”. Căpitanul este beat în spatele cârmei și urmeaza ruta dictată de Merkel-Macron, deși vede că va fi blocat”, a spus Strache, citat de presa austriacă, preluată de b92.net.
Înaintea alegerilor pentru Parlamentul European din 26 mai,  oficialul austriac le-a spus compatrioților săi că acest curs ar trebui „schimbat”. „Suntem în favoarea unei Europe a strămoșilor”, a subliniat Strache, al cărui partid vrea o Uniune Europeană mai descentralizată, cu mai puține competențe ale birocraților de la Bruxelles și o mai mare putere a membrilor blocului UE.

 

1 Comment
  1. nisof says

    Macron, marele idiot holocau$tizat, distruge Franta cu milioane de paraziti din fundul Africi si din fundul Aziei care distrug Franta si Europa! Dar ce îi pasa lui, cãci este cãsãtorit cu babã lui care este mai batrãna de cit el cu 24 de ani, nu are copii, iar negri bastardizeazã frantuzoaicele! Ce mai, asta este „Europa democrata” dupã 1945!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php