„Atenție la USR! Comunismul revine”

2 671

„Comunismul ideologic originar, care stă la baza tuturor variantelor eşuate ulterior, are la bază câteva idei:

– convingerea că ordinea veche a societății nu e bună şi trebuie înlocuită cu una nouă.

– de lucrul acesta e gata să se ocupe minoritatea celor care se autodefinesc a fi cei care au înțeles sensul istoriei, care reprezintă viitorul şi progresul și care trebuie să tracteze restul unei societăți inerte, ce nu înțelege că schimbarea e în interesul ei.

– mijloacele de acţiune pentru dobândirea puterii împlică şi acte ce ies din jocul democratic.

– forțele care se opun progresului sunt credința în Dumnezeu şi instituţia religioasă (Biserica), statul suveran (eventual naţional) şi ataşamentul de patrie, familia burgheză (tradiţională) şi proprietatea privată.

– prin urmare, comunismul declară război religiei şi Bisericiî (ateism şi anticlericalism), statelor suverane (internaţionalism), familiei (eliberarea de sub morala tradiţională) şi proprietăţii private (colectivism şi etatism).

Prin ce s-a caracterizat activitatea USR în cei doi ani şi ceva de când este partid parlamentar? Anticlericalism (atacuri la orice formă de sprijinire de către stat a cultelor – deşi Constituţia prevede această obligație în sarcina statului indiferent de mărime sau motivul contribuției statului), atac la familia tradițională – susținerea diluării instituției sociale a familiei prin sprijinirea formelor alternative de conviețuire, contestarea identitarismului şi susţinerea fără rezerve a proiectelor de tip globalist (noua denumire a internaţionalismului). Deocamdată noul comunism a renunțat la confiscarea proprietății private, dar încet-încet se confiscă viața privată.

Procedeele utilizate sunt deseori obstrucționiste şi agresive (#rezist), inclusiv recursul la scandal.

În Vest, comunismul şi marxismul au căpătat forţă în anii hippie; ţineţi minte „Imagine” (John Lennon)? „Imagine there’s no countries (…) and no religion, too”, „Imagine no possessions (…)”etc;…doar că rezultatele au fost de fiecare dată până acum opuse proiectului originar.

La noi, după tranziţie, comunismul revine in forţă nu prin hippies, ci prin urmaşii lor hipsteri; alianţa făcută cu un partid bănuit de a fost moşit de fiul unui fost ofiţer de Securitate nu vine decât să întregească tabloul: atenție la USR!”

de Gabriel Popa Stiri pentru Viata 

2 Comments
 1. ANTIPUTIN says

  Rage LKGBT ul
  Precum leul
  Are mama’n Vest
  Si tata, in Est
  Vrea ca sa devina
  Noul Everest

  Crudul USR
  Vrea back in URSS
  Sa ne calce iara
  URSul dezgropara
  El vinde si minte
  Viclean fara minte

  Ursul dezlegat
  Fuse condamnat
  Fi’va alungat
  Si gonit din sat

 2. IO...gerules says

  Toate tunurile pe Rusia.Dar despre occident nimeni nu spune nimic.Deacolo se vad tortele aprinse care vor da foc dinamitei pusa in Romania.Olandezi vor portul Constanta care le sta in calea tavalugului lor la furat.In Anglia sant „puse spre pastrare”cca 50 de tone de aur.Nimeni nu spune nimic despre asa ceva.Europa este aproape islamizata,islamizare care se vrea si in Romania.Unde sat mintile asa zisilor patrioti care dau din gura si din versuri penibile,ridicole?Rusi vor sa-si pastreze originea.Rusia actuala trebue privita cu mai mare clarviziune,.trebue tratata in mod real,cu rezerve nationale totusi,dar nu cu ignoranta stupida.Rusia este ortodoxa,nu au preoti care stau toata viata celibatari.Aici este o problema de familie in primul rand si pe urma de politica.Preotii catolici stau toata viata lor luptandu-se cu firea umana,fara satisfacerea necesitatilor firesti?Preotii ortodocsi au sotii,familie si copii comform legilor laste de Dumnezeu pe Pamnt,pentru omenire,nu pentru scarbavnica satisfacere a instinctelor trupesti prin alte mijloace decat cele legiferate de creatorul lumii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php