Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

EVENIMENT, azi la București. HAIDUCII DOBROGEI – prezentarea unei cărți a Rezistenței armate dobrogene. Istorici de prestigiu, prezenți la eveniment.

Vă reamintim că astăzi, la ora 18,oo, la Centrul Cultural Sector 2 (str. Jean Louis Calderon 39 – lângă Piața Universității) ne vom revedea sub semnul amintirii eroilor din HAIDUCII DOBROGEI, teribila rezistență armată din Dobrogea, una dintre cele mai numeroase și mai ample grupări de gherilă anticomunistă de după 1945.

Ca invitați, istorici de marcă – profesorul RADU CIUCEANU și MARIUS OPREA, „vânătorul de securiști”, alături de ZOE RĂDULESCU, fiica eroului Gogu Puiu, deținut politic de la naștere, precum și conf. dr. ALEXANDRU GICA, reprezentantul Sutzatei Culturale Armâne.

Nu ratați o reîntâlnire cu Istoria. O Istorie care nu se învață la școală.

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=38551

Postat de pe 21 feb. 2019. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

2 comentarii for “EVENIMENT, azi la București. HAIDUCII DOBROGEI – prezentarea unei cărți a Rezistenței armate dobrogene. Istorici de prestigiu, prezenți la eveniment.”

 1. Foarte bine ca se organizeaza asemenea momente astrale ale istoriei poporului roman,istorie de care generatia contemporana cu evenimentele respective habar nu aveau din cauza banditilor care pusese stapamnire pe tara si care minteau diabolic,ascunzand crimele lor sub salopeta proletariatului pacalit.\,asa cum dealtfel se minte si astazi.Noroc cu cativa nationalisti partioti care mai scormonesc in istorie si-n sufletul neamului romanesc pentru a se trezii la realitate,pana cand nu va fi prea tarziu.La acesti eroi martirizati in perioada cominternist-comunisto-jidaneasca,tot neamul romanesc sa se roage ca la icoanele sfinte chiar si in vis.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php