Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Trump, mesaj către Congresul SUA pe tema avortului și infanticidului: „Toți copiii, născuți și nenăscuți, sunt chipul lui Dumnezeu”

De Alexandra Nadane

Președintele Donald Trump a participat ieri la The State of the Union Adress și a transmis un mesaj ferm pro-viață către Congresul SUA. A criticat guvernatorii din New York și Virginia pentru promovarea avortului până la naștere și a infanticidului și a cerut Congresului 8să interzică avortul copiilor care sunt capabili să simtă durerea.

„Nu ar putea exista un contrast mai mare între imaginea frumoasă a unei mame care își ține în brațe copilul și ceea ce a văzut națiunea noastră în ultimele zile.
Parlamentarii din New York au salutat cu bucurie legea care permite unui copil să fie rupt din pântecele mamei înainte de naștere. Bebelușii aceșia trăiesc, simt și nu vor avea niciodată șansa de a împărtăși dragostea și visele lor cu ceilalți.

Apoi l-am văzut pe guvernatorul Virginiei, care a declarat că va ucide copiii după naștere. Pentru a apăra demnitatea fiecărei persoane, cer Congresului să aprobe legislația care să interzică avorturile târzii ale copiiilor care pot simți durerea în pântecele mamei.

Să lucrăm împreună pentru o cultură care protejează viețile nevinovate.

Și să reafirmăm un adevăr fundamental – toți copiii, născuți și nenăscuți, sunt chipul sfânt al lui Dumnezeu.

https://stiripentruviata.ro/trump-mesaj-catre-congresul-sua-pe-tema-avortului-si-infanticidului-toti-copiii-nascuti-si-nenascuti-sunt-chipul-lui-dumnezeu/

 

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=38264

Postat de pe 6 feb. 2019. Catalogat ca Extern. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

2 comentarii for “Trump, mesaj către Congresul SUA pe tema avortului și infanticidului: „Toți copiii, născuți și nenăscuți, sunt chipul lui Dumnezeu””

 1. Sustinerea avortului,in special cu putin inainte de termenul de noua luni,reprezinta cea mai marsava tentativa criminala a vanzatorilor de organe umane.Cine poate face asa ceva?Banditii cu cagula pe muian.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php