Actorul Alec Baldwin arestat la New York

0 400

O fostă celebritate, cunoscut în ultima vreme doar pentru faptul că îl imită pe președintele american Donald Trump într-o emisiune de divertisment, actorul Alec Baldwin a fost arestat vineri la New York în urma unei altercații pe care a avut-o cu șofer pentru un loc de parcare.

Baldwin este acuzat că a lovit un bărbat care şi-a parcat vehiculul pe un spaţiu liber aflat chiar în faţa lui, în timp ce starul se afla şi el în căutarea unui loc de staţionare, nu foarte departe de reşedinţa sa din cartierul Greenwich Village.

Poliţiştii l-au arestat pe actor, în timp ce victima, care a primit o lovitură de pumn, a fost transportată la spital, a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al Poliţiei din New York.

Baldwin a fost eliberat după două ore petrecute în arestul Poliției şi va trebui să se prezinte în faţa unui tribunal pe 26 noiembrie.

Într-o declaraţie publicată pe contul de Twitter al fundaţiei de caritate pe care Alec Baldwin a înfiinţat-o alături de soţia lui, starul american a negat toate acuzaţiile formulate împotriva lui.

Potrivit Poliţiei newyorkeze, Alec Baldwin pretinde că un membru al familiei sale se poziţionase pe acel loc de parcare pentru a îl rezerva astfel pentru el, în momentul în care şoferul unui automobil de tip break s-a oprit în dreptul lui şi a ocupat spaţiul în cauză.

Oficialii americani spun că bărbaţii au început să se certe şi să se împingă reciproc, înainte ca Alec Baldwin să îl lovească cu pumnul în faţă pe şoferul acelui vehicul.

Şoferul în cauză, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a fost transportat la un spital din apropiere, după ce s-a plâns de dureri în zona maxilarului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php