Fiul lui Willy Schuster, după nuntă: „Tată, îți mulțumesc că m-ai învățat cum să devin soț!”

0 477

Willy Schuster, membru USR, a susținut pe Facebook campania pentru DA la referendum. El și-a afirmat, în ciuda dojenilor unora, susținerea pentru protejarea căsătoriei naturale în Constituție, postând fotografii de familie și mesaje pro-familie.

În cronologia sa de Facebook se găsesc și niște fotografii mai vechi de la nunta fiului său, Josh Schuster, care i-a scris în engleză un mesaj foarte frumos, etichetând o fotografie în care tata și fiul apar într-o îmbrățișare curată și emoționantă. Mesajul care însoțește fotografia este și mai emoționant. Iată ce a scris Josh:

Tată, îți mulțumesc că m-ai învățat și mi-ai arătat cum să devin soț. Dragostea ta față de mama a fost întotdeauna un exemplu pentru mine și mi-am dorit mereu să fiu ca tine. Viziunea ta m-a inspirat și m-a motivat să merg mai departe și să îndrăznesc să-mi fac planuri mari.

Tu mai învățat cum să țin ștacheta sus și aceasta m-a ajutat să-mi găsesc soția, dragostea vieții mele, @alinasschuster. Ai semănat valori autentice și nepieritoare în caracterul meu, învățându-mă cum să fiu un adevărat urmaș al lui Hristos. Te iubesc, tată!

via Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php