Marian Munteanu: Referendumul este o DECLARAȚIE DE INDEPENDENȚĂ, un act de demnitate națională. Pe baza sa vom crea condițiile ca, în viitor, România să redevină o țară în întregime stăpână pe resursele sale și pe viitorul său

5 1.100
Marian Munteanu, a vorbit luni seara, la un post de televiziune despre Referendumul pentru Căsătorie, pe care l-a numit „o declarație de independență”.
„Dincolo de conotațiile sale culturale, religioase, politice, pentru că referendumul este dincolo de orice entitate care se asociază sau se implică în această dezbatere, și chiar dincolo de culte religioase, este vorba de națiunea română și de poporul român. Care, pentru prima dată în istoria sa, este pe punctul de a se pronunța, printr-un referendum efectiv democratic, cu privire la  o instituție fundamentală a civilizației”, a declarat Marian Munteanu.
„Referendumul este o DECLARAȚIE DE INDEPENDENȚĂ, un act de demnitate națională. Prin acest referendum, liber și democratic, arătăm lumii că Țara noastră își păstrează suveranitatea și verticalitatea. Pe baza sa vom crea condițiile ca, în viitor, România să redevină o țară în întregime stăpână pe resursele sale și pe viitorul său”, a precizat Munteanu.
Referendumul pentru Căsătorie a fost convocat la inițiativa celor 3 milioane de cetățeni care au cerut schimbarea Constituției, în sensul definirii căsătoriei drept „uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie” și va avea loc pe 6 și 7 octombrie 2018.
Cetățenii vor trebui să răspundă cu DA, dacă sunt de acord cu schimbarea Constituției în forma adoptată de Parlament sau cu NU, dacă sunt împotriva dorinței celor 3 milioane de semnatari ai inițiativei.
5 Comments
 1. Ionut Moraru says

  Sambata plus duminica va fi dauna totala si pentru LGBT si pentru ambasadele straine si pentru Timermans si pentru hastag.

 2. Ionut Moraru says

  Protectia copilului nu se sesizeaza in urma acestei orori de videoclip jidanesc sorosist????
  Astia va vor conduce si educa gen „Papaya advertising” realizatorii clipului de mai jos daca nu veti avea minte destula sambata si duminica.
  https://www.youtube.com/watch?v=GSyM2qjOVAU

 3. Ionut Moraru says

  Este cel mai stalinist si pur bolsevic clip facut impotriva „dusmanilor poporului” de la executia lui Ceausescu si pana azi!

 4. […] Declarațiile lui Marian Munteanu, apărute și pe Buciumul: […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php