Intruziunea ideologiei de gen în educația copiilor, denunțată public

0 286
Mai multe ONG denunță public actele grave de intruziune a ideologiei de gen în educația copiilor din România prin evenimente educaționale de genul taberei „GirlsUP”, ori a conferinței susținute de o persoană transgender cu elevi din județul Vrancea, ambele având același organizator, în colaborare cu Ambasada SUA din România. 
Intruziunea ideologiei de gen în educația copiilor, denunțată public
Într-un comunicat semnat de Liga Părinților pentru Educație-Neamț, Centrul European pentru Educație și Training – Bacău, Asociația pentru Cultură și Educație-Rădăuți, Asociația Culturală „Nicolae Iorga”- Botoșani, Asociația „Educatori creativi -Copii inventivi” -Botoșani, se solicită public Ministerului Educației Naționale și Ministerului Tineretului și Sportului, să investigheze în baza căror programe se derulează asemenea activități de propagandă LGBT cu adolescenții din România, cu ce fonduri se derulează aceste programe, cum respectă ele drepturile copilului și ale părinților, în ce măsură se încadrează în scopul educației din România.
„În mod special, solicităm investigarea conținutului explicit al acordurilor parentale, precum și măsura în care cuprinsul acestor acorduri reflectă conținutul noțiunii de egalitate de gen, roluri de gen, identitate de gen, stereotipii de gen. Mai concret, în ce măsură părinții din România, ai cărori copii au fost sau sunt supuși acestor experimente, au cunoștință cu privire la conținutul real și deplin al acestor noțiuni și al consecințelor lor asupra psihicului copiilor care sunt instruiți sub titulatura largă a egalității de gen”
sursa: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php