Marș pro-Trump la Birmingham

0 336

30.000 de britanici au mărșăluit pentru a susține vizita lui Donald Trump în Regatul Unit și împotriva terorismului islamic.

https://youtu.be/ZlYlJ9C5MzA

Un grup de nationalisti britanici si suporteri de fotbal si-au exprimat sprijinul pentru vizita lui Donald Trump in Regatul Unit, vizita amanata deocamdata de presedintele american. „Acestia sunt oamenii care se opun venirii lui Trump in Marea Britanie: Diane Abbott (o politiciană de stânga membră a Partidului Laburist)

ce fel de oameni ar face un contraprotest împotriva unor oameni care urăsc terorismul? Ei au vorbitori care susțin terorismul în timp ce noi mărșăluim împotriva lui… Au venit mulți oameni astăzi aici cărora le pasă de țara lor și sunt îngrijorați de terorism dar și de abuzurile împotriva copiilor” au afirmat organizatorii reuniți sub deviza „Make Britain Great Again”.

Aceștia au făcut un apel către britanici pentru a participa și la următoarele două proteste pe care le vor organiza la Telford pe 21 aprilie în sprijinul copiilor abuzați și pe 23 iunie tot la Birmingham unde se va cere un Brexit autentic și sfârșitul imigrației ilegale în masă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php