Noua Dreaptă cere castrarea pedofililor și a violatorilor

0 412

Pentru siguranța familiilor noastre, cerem castrarea pedofililor și a violatorilor!

Imagini pentru noua dreapta castrarea pedofililor

Zilele acestea a fost intens mediatizat cazul polițistului pedofil din București care a agresat sexual doi minori. În același timp la Dej a fost arestat un cetățean francez bănuit de pedofilie. În acest context se vorbește din nou despre violatori și pedofili. Dar din păcate, doar atât, se vorbește. Nu vedem cum se pot lua măsuri eficiente împotriva unor indivizi atât de periculoși, când politicienii sunt preocupați să dea legi care să favorizeze infractorii, să-i elibereze sau să le reducă pedepsele.

Noua Dreaptă consideră că e nevoie de sancțiuni mult mai dure pentru toți cei care încalcă legea. Iar excepție nu trebuie să facă nici pedofilii și nici violatorii. Nu putem vorbi de aceștia, fără să ne referim la siguranța familiilor noastre, la faptul că acești monștri distrug viețile multor femei și copii, reprezentând un pericol pentru societate. Nu se poate descrie în cuvinte trauma cu care rămâne un copil sau o femeie violată, asta putând duce la grave probleme emoționale și sociale, care uneori se termină cu sinucidere. Tragedia e trăită nu doar de victime, dar și de rudele și apropiații lor.

E o concluzie firească să afirmăm că acești oameni distrug vieți. In condițiile în care legile mult prea blânde permit unui violator sau unui pedofil să fie eliberat după doar câțiva ani de închisoare, iar de multe ori aceștia recidivează făcând noi victime. Legislația proastă le-a permis de atât timp să continue să fie o amenințare la siguranța celor care nu se pot apăra, iar încarcerarea nu îi schimbă.

Partidul Noua Dreaptă cere castrarea tuturor pedofililor și a violatorilor. Odată judecați și găsiți vinovați, aceștia trebuie împiedicați să mai săvârșească asemenea fapte, nu doar prin condamnarea la închisoare, dar și prin intervenția medicală. Fiecare dintre noi are familie, o mamă, o soră, o soție, copii, iar siguranța lor e o prioritate pentru orice om normal. Ca naționaliști considerăm că trebuie să ne apărăm Neamul și Familia de toate amenințările ce vin din exterior sau din interior. Iar odată cu adoptarea unei legi a castrării chimice, cazurile de viol și agresiune sexuală vor scădea semnificativ iar străzile noastre vor deveni mai sigure.

 

Biroul de presă al Noii Drepte

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php