Steve Bannon: sprijinul meu pentru Trump și agenda lui este de neclintit

0 437

Steven K. Bannon,  președinte executiv al Breitbart News și fost strateg șef al Casei Albe, a publicat duminică următoarea declarație: 

„Donald Trump jr. este atât un patriot cât și un om bun. El a fost neobosit în susținerea pentru tatăl său și agenda acestuia și a ajutat la schimbarea în bine a țării.

Sprijinul meu este de asemenea de neclintit pentru președinte și agenda sa, așa cum am arătat în emisiunile mele radio naționale, în paginile Breitbart News și în discursurile și aparițiile din Tokyo și Hong Kong până în Arizona și Alabama.

Președintele Trump a fost singurul candidat care a putut să se lupte cu mafia Clinton și s-o învingă. Până la această dată sunt singura persoană care conduce o campanie globală de promovare a mesajului Trump și a trumpismului; și rămân gata să stau în tranșee ajutându-l pe președinte în eforturile sale de a face America măreață din nou.

Comentariile mele referitoare la întâlnirea cu cetățenii ruși au fost făcute ca urmare a experiențelor mele ca ofițer naval aflat la bordul unui distrugător a cărui principală misiune era să vâneze submarine sovietice , perioada petrecută la Pentagon în anii președenției Reagan când principalul nostru scop era înfrângerea „imperiului răului” și perioada când am realizat filme despre războiul lui Reagan contra sovietelor și despre implicarea lui Hillary Clinton în vinderea de uraniu către ruși.

Ținta comentariilor mele a fost Paul Manafort un profesionist al campaniilor electorale cu experiență și cunoștințe asupra modului de operare al rușilor. El ar fi trebuit să știe că sunt duplicitari, vicleni și nu sunt prietenii noștri. Reiterez deci, ținta acestor comentarii nu a fost Don Jr.

Tot ce am de spus despre natura ridicolă a investigațiilor privind așa zisa înțelegere secretă cu Rusia am spus în interviul din emisiunea 60 de minute. Nu a fost nicio înțelegere secretă și investigația este o vânătoare de vrăjitoare.

Regret că întârzierea reacției mele la relatarea inexactă despre Don Jr a abătut atenția de la realizările istorice ale președintelui în primul an al președenției sale.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php