Român din diaspora: Conceptul de familie „non-tradițională”, prezentat drept progresist, este în realitate vechi de un secol – mai precis, de la Revoluția Bolșevică

4 361

Unii spun că familia tradițională este un concept comunist, iar noile tipuri de familii, voluntar monoparentale ori formate din soți de același sex ori din mai mult de doi soți sunt avangardiste și rezultate ale unor societăți tolerante și liberale.

https://youtu.be/fdOURK0k-rE

Fals! Disoluția familiei tradiționale, relațiile homosexuale, avortul, au fost concepte ale leninismului clasic și au fost puse în practică imediat după venirea la putere a bolșevicilor. Una dintre cele mai notorii teoreticiene ale libertății sexuale a fost activista comunistă Alexandra Kollontai, devenită comisar al poporului după 1917 și apoi diplomat, în timpul lui Stalin. Ea este cunoscută publicului larg prin ecranizarea Ninocika, cu Greta Garbo în rolul principal, iar publicului românesc prin aceea că, în calitate de ambasador al URSS la Stockholm, a negociat condițiile de armistițiu cu guvernul Antonescu. Prin lunga ei ședere în Suedia, Kollontai este binecunoscută publicului suedez, care i-a dedicat, până azi, zeci de articole elogioase, fiind considerată o eroină a mișcării feministe.

Kollontai se considera o feministă radicală. Opiniile ei despre rolul căsătoriei și al familiei în cadrul comunismului au fost cu siguranță influente asupra societății de astăzi, mai ales prin promovarea conceptului „iubirii libere”.

Kollontai și-a expus concepțiile despre familie și sexualitate în câteva cărți intitulate sugestiv: „Iubirea roșie”, „Iubirea liberă”, „Comunismul și familia”, „Relațiile sexuale în lupta de clasă”. În aceste cărți aflăm că „… sexualitatea este un instinct uman la fel de natural ca și foamea sau setea” și că „o femeie din Komsomol ar trebui să-si satisfacă dorința sexuală ca și cum ar bea un pahar cu apă sau cu votcă”.

Kollontai a crezut că, la fel ca și statul, familia va dispare când a doua etapă a comunismului va deveni realitate. Ea a considerat căsătoriile și familiile tradiționale ca moșteniri ale trecutului egoist opresiv, bazat pe drepturi de proprietate. Sub comunism, atât bărbații, cât și femeile vor lucra și vor fi sprijiniți de societate, nu de familiile lor. În mod similar, copiii lor vor fi proprietatea societății și vor fi crescuți de societate.

Kollontai i-a sfătuit pe bărbați și pe femei să renunțe la nostalgia lor pentru viața familială tradițională. „Mama muncitoare trebuie să învețe să nu facă diferența între al tău și al meu, ea trebuie să-și amintească că sunt doar copiii noștri, copiii muncitorilor comuniști ai Rusiei”.

Oare nu auzim aceleași lucruri astăzi în medii care se numesc „progresiste”?

Sursa: Facebook

via Știri pentru viață

4 Comments
 1. Ionut Moraru says

  „Relatiile sexuale in lupta de clasa”. Genial! Fabulos! Ceva mai frumos ca asta nu exista! Cum intretinea tovarasa relatii sexuale tovarasesti, dupa care isi turna sotul ca e reactionar si-l aducea in fata plutonului de executie. Excelent!

 2. Ionut Moraru says

  „Iubirea rosie”= LGBTQ

 3. Ionut Moraru says

  „o femeie din Komsomol ar trebui să-si satisfacă dorința sexuală ca și cum ar bea un pahar cu apă sau cu votcă”
  Ce manual mai bun pentru curve poate exista in lumea asta mare?

 4. Ionut Moraru says

  Pai daca acest comunism blestemat de ieri (bolsevismul) si de azi (globalismul cu # rezist) a fost inventat, instrumentat si implementat de catre jidani pentru subjugarea totala a fiintei umane si degradarea sa morala pana la nivel de animal, de ce sa ne miram ca niste degenerati ( ca rasa fizic si ca mentalitate, intelectual) au creat lucruri degenerate???

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php