La Chişinău a fost inaugurat Oficiul de Legătură al NATO în timp ce socialiștii au manifestat „pentru pace”

0 421

La Chişinău a fost inaugurat săptămâna trecută Oficiul de Legătură al Alianței Nord Atlantice. La ceremonie au participat premierul moldovean Pavel Filip și secretarul general adjunct al NATO, Rose Gottemoeller.

La Chişinău a fost inaugurat Oficiul de Legătură al NATO în timp ce socialiștii au manifestat „pentru pace”

Potrivit Pagina de Rusia, , Igor Dodon a scris pe reţeaua de socializare Facebook că „Deschiderea la Chișinău a Biroului de Legătură al NATO constituie un prilej de mare îngrijorare. Graba cu care Guvernul … acționează în acest sens comportă riscuri sporite pentru securitatea națională a statului… nu are menirea să consolideze suveranitatea, integritatea teritorială și independența…”.

Partidul Socialiştilor… a organizat un protest împotriva NATO în faţa sediului unde a fost inaugurat Oficiul de legătură NATO, mobilizand in acest sens ”tineretul socialist”.

Acordul privind deschiderea biroului a fost semnat de premierul Pavel Filip în noiembrie 2016 și ratificat de Parlament în decembrie, intrând în vigoare înainte de inaugurarea președintelui Igor Dodon.

 

via BucPress

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php