Chirtoacă: „Locuitorii Chișinăului au pus la punct toată clasa politică și pe aventurierii care au cheltuit în vânt 10 milioane de lei”

0 336

Primarul suspendat al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă, a mulțumit chișinăuienilor pentru faptul că „nu s-au lăsat prostiți” și afirmă că chișinăuienii au dat, prin comportamentul de azi, un semnal pro-european întregii republici. 

„Locuitorii Chișinăului au pus la punct toată clasa politică și pe aventurierii care au cheltuit în vânt 10 milioane de lei. Au adus un subiect artificial în opinia publică, în agenda societății și au dat peste cap viața noastră timp de jumătate de an sau mai bine. Toate fără niciun rost. Vreau să mulțumesc locuitorilor Chișinăului pentru faptul că nu s-au lăsat prostiți. Pentru bunul simț pe care l-au exprimat prin nedorința de a participa la toată această bătaie de joc”, a declarat Chirtoacă după ce a aflat că referendumul a eșuat.

„A fost fără precedent ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni. S-au băgat până și în lenjeria intimă și sub ea. Este dincolo de orice limite și problema este că în cazul în care s-ar proceda în asemenea mod și mai departe, cam asta îl așteaptă pe fiecare cetățean din partea acestor grupări aflate la putere și-n opoziție și unde doriți și care de 25 de ani își bat joc de R. Moldova”, a continuat Chirtoacă.

Edilul suspendat afirmă că, prin comportamentul de azi, chișinăuienii au dat un semnal pro-european întregii republici.  „Locuitorii Chișinăului au transmis un mesaj și întregii republici astăzi, că nu acceptă ce li se propune din partea celor care-și bat joc de ei și că la următoarele alegeri parlamentare este cazul să exprimăm opțiunea fermă pro-europeană și pro-românească pentru a avea șansa unei vieți mai bune, altfel riscăm să avem ceea ce este”, a mai declarat liberalul.

Referendumul de astăzi, 19 noiembrie 2017, privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău, a eșuat din cauza prezenței mai mici decât cea necesară pentru validarea plebiscitului.

 

sursa: Ziarul de Gardă

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php