Donald Trump: „Atacatorul din New York a ajuns pe teritoriul SUA prin programul loteria vizelor”. Anunțul președintelui SUA

0 373

Donald Trump, președintele SUA, a scris pe Twitter că individul care a comis atacul de marți din New York a ajuns pe teritoriul Statelor Unite prin intermediul programului „loteria vizelor”, adăugând că vrea să elimine acest program, relatează The Associated Press.

https://youtu.be/eEYzccgPAbE

„Teroristul a venit în țara noastră prin ceea ce se numește programul „loteria vizelor. Vreau un sistem pe bază de merit”, a scris președintele american pe Twitter.
Autoritățile americane au precizat că atacatorul este un imigrant din Uzbekistan care a venit în SUA în 2010.
„Luptăm din greu pentru un program de imigrație bazat pe merit”, a precizat Trump, adăugând că își dorește să elimine programul loteriei vizelor, instituit de către democrați.
În plus, Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, a afirmat că autorul atacului de marți din New York ar avea legături cu rețeaua teroristă Stat Islamic și s-a radicalizat în Statele Unite.
Opt oameni au murit și alți 11 au fost răniți în urma atacului comis marți după-amiaza în orașul american New York.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php