Cum încearcă Stânga și comunitatea LGBT să normalizeze pedofilia

3 497

O nouă tendință în mediile sociale și politice de Stânga și în comunitatea LGBT încearcă normalizarea și „umanizarea” pedo-sexualității și a pedofiliei. În prima fază se încearcă transformarea pedofiliei într-o „orientare sexuală” și scăderea vârstei consimțământului sexual.

https://youtu.be/5Q6pDGNQw3I

Trandafirul Alb (The White Rose) este pseudonimul sub care o tânără sud-africană publică pe YouTube discuții și clipuri pe teme de actualitate, în special (non)feminism și sexualitate, dintr-o perspectivă conservatoare. Ea face parte dintr-un curent în creștere de tinere femei cu vederi pro-familie și pro-viață, pe care încercăm să vi le aducem în atenție pe blogul nostru.

Alte canale similare: Lauren Southern / The White Rose / The Swan of Tuonela / Wife With A Purpose / Brittany Pettibone / Tara McCarthy / Barbara4u2c / Blonde in the Belly of the Beast / Ann Lieven / Stell Bell

 

sursa: Cultura Vieții

3 Comments
  1. […] Publicația homofobă Buciumul agită opinia publică prin asocierea comunității LGBT cu pedofilii. […]

    1. Dacul Liber says

      S-a uitat sa se specifice ca lgtbistii sunt slugile lui mamona! Tara nu are nevoie de ei . Sa-si ia usr-istii si sa plece la iubitii lor din Olanda sau Belgia!

  2. cand te mannanca says

    Ce-i mai publicatia c..rului te doare adevrul? pai asa e , voi vreti sa impunet pedofilia iar cei de la Buciumul au perfecta dreptate si asta o spuneti chiar voi – vezi manifestul curlangiiolor de prin anii 70-80 aia cu o sa va pervertim copii chiar in scoli. Bulangeala e pedofilie!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php