Coreea de Nord ameninţă SUA cu atac nuclear; Washingtonul şi Seulul analizează „opţiuni militare”

1 321

Coreea de Nord poate lansa un atac nuclear în orice zonă situată pe teritoriul continental american, afirmă preşedintele nord-coreean, Kim Jong-Un, după noul test balistic, iar Statele Unite şi Coreea de Sud au anunţat că analizează „opţiuni militare” pentru contracararea ameninţării nord-coreene.

https://youtu.be/FMDOUCEk9Ro

„Întregul teritoriu al Statelor Unite se află în raza de acţiune a rachetelor Coreei de Nord, oriunde şi oricând”, a declarat Kim Jong-Un, citat de agenţia KCNA, după testarea cu succes a unei rachete intercontinentale de tip Hwasong-14 ICBM, care ar fi ajuns la altitudinea de 3.724 de kilometri şi a căzut în apropierea coastelor Japoniei.

„Racheta poate transporta o puternică încărcătură nucleară”, susţine regimul stalinist de la Phenian, deşi experţii nu cred că nord-coreenii au deprins tehnologia fabricării unui focos atomic.

 

via Zf.ro

1 Comment
  1. calin eugen says

    Cred ca se impune o riposta pe masura a SUA! Cu cat mai repede ,cu atat mai bine.Sunt sigur ca majoritoarea covarsitoare a nord coreenilor doresc eliberarea de satanicul regim comunist.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php