Dr. Camelia Smicală, din nou cu spatele la zid în faţa autorităţilor, declară că va continua lupta pentru recuperarea copiilor ei preluaţi abuziv în custodie de statul finlandez

1 398

Dr. Camelia Smicală a postat de curând un nou mesaj pe contul ei de pe o reţea de socializare, pe care îl redăm integral:

Peste 10 ani de tortură psihică si fizică …

La început,l-au lăsat pe fostul soț să ne tortureze si au stat spectatori,gândindu-se că nu am nici o șansă să ma ridic. Că nu are rost să-și bata capul si să folosească niște resurse inutil pentru o româncă. Pentru ca românii sunt priviți ca fiind cerșetori, infractori si țigani.

Numai ca,așa cum a spus psihologul,nu au știut cu cine au de a face. Însă eu m-am ridicat, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Nu a fost de ajuns ca mi-au luat tot ce am muncit din greu timp de 20 de ani (am muncit cel putin 6 zile pe săptămână ). Am platit amenzi uriașe pentru ca fostul soț a amenințat copiii.Nu s-a gândit nimeni cu ce întrețin trei copii,cu ce plătesc rata la casa ,câta vreme eram singurul părinte care întreținea copiii (tatal copiilor nu a plătit niciodata nimic ). Erau luni când am supraviețuit numai cu ajutorul prietenilor finlandezi. (Ca românii din Finlanda (99,99%)mai degrabă îți dau in cap decât să te ajute).

Când au văzut ca nu m-au doborât,mi-au luat copiii. M-am ridicat,m-am luptat și i-am luat înapoi. Singură cu Dumnezeu. Ca România se lupta doar pentru Bodnariu. De noi nu avea nimeni timp.

Nu s-au lăsat. Au furat copiii a doau oară. I-au despărțit. I-au izolat. Au făcut totul sa clachez.Sa nu mă mai scol. Problema lor e ca Dumnezeu mi-a trimis oameni care m-au ridicat.

Apoi m-au condamnat,în loc sa condamne infractorii. Din nou amenzi.Mi-am pierdut serviciul.

M-am ridicat din nou.

Acum mi-au scos casa la vânzare. Acel executor judecatoresc care ne-a agresat,mi-a rupt coastele si mi-a provocat invaliditate pe viață,a primit despăgubiri de peste 8000 euro pentru o zgârietura de jumătate de centimetru pe care nu a putut-o dovedi ca existat și nici ca eu i-aș fi facut-o (nu a fost la medic). Deși hotărârea nu numai că nu e definitivă,dar nici măcar în vigoare,mi-au luat ultimul salar și acum îmi scot casa în vânzare (e a băncii dealtfel ,dar în felul acesta îmi pot lua și casa și sa rămân și datoare pe viață,deoarece o pot vinde pe nimic).Avocat nu am și nici speranțe.

Dar totuși rămân greu de ucis.In țările civilizate,Mafia te omoară direct.Pe mine nu au reușit (deși mi-au turnat și benzină la motor).,așa că încearcă sa ma termine psihic.

Nu vor reuși. Am trei copiii de salvat .Și credința în Dumnezeu. Amin!

via Ştiri pentru viaţă

1 Comment
  1. viorica says

    Doamne Ajuta ! Cum il cheama pe al treilea copil, P.S.Episcop Macarie , amintea doar doi, pe Johan-Mihail si Maria Alexandra. ? Curaj, Putere si Rabdare sa-i dea Bunul Dumnezeu, Amin !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php