Ca să înțelegem ce ni se întâmplă. Avertisment și pentru românii de bună credință care s-au lăsat înșelați de sloganul „rezist” al propagandei neo-marxiste. Donald Trump: „Rezist” egal OBSTRUCȚIE!

2 578
Devenit simbolul americanilor care protestează în SUA împotriva președintelui Trump, „rezist” a fost preluat rapid și de românii ieșiți în stradă, la începutul anului, împotriva guvernului Grindeanu. Într-un interviu acordat recent postului Fox News, Donald Trump se arată contrariat de sloganul pe care și l-au luat contestatarii săi, afirmând că tema lor, „rezist”,  înseamnă, de fapt, OBSTRUCȚIE.
Trump nu crede că în spatele acestei mișcări de rezistență, condusă de stânga americană, s-ar afla fostul președinte Obama și spune că, în loc să adopte tema ”hai să ne unim”, reprezentanții stângii preferă acest „rezist”.
Într-o postare pe Facebook, președintele Alianței Noastre România, atrage atenția asupra unui pasaj din interviul cu Donald Trump, realizat de Fox News. Mai exact, asupra răspunsului dat de președintele american după ce a fost întrebat cât de frustrant este să știe că unul dintre susținătorii mișcării „rezist” este fostul președinte Obama.
„O temă de reflecție pentru oamenii de bună credință care s-au lăsat / se lasă înșelați de propaganda neo-marxistă (botezată, în România, „dreapta progresistă” !!!) infiltrată viclean sub sloganul „rezist”.
Urmăriți cu atenție min. 1.26-2.36.:
Vorbind despre manipulările din SUA, Președintele Trump spune foarte clar: Tema lor e „rezist” … adică obstrucție !”, scrie Marian Munteanu pe Facebook, publicând și răspunsul integral al liderului de la Casa Albă la întrebarea reporterilor americani.
”D. Trump – Tema lor [notă – a democraților] este ‘Rezist’ – nu am mai auzit despre așa ceva, ‘Rezist’.
Reporter- Cât de frustrant este să știți că unul dintre susținătorii acestora este fostul Președinte Obama, să știți că acesta este liderul așa numitei rezistențe?
D. Trump – Eu nu cred că el este cel ce o conduce în realitate. De altfel, președintele Obama a și dat o scurtă declarație pe această temă. Alții sunt liderii acestei mișcări. Nu uitați că l-am putut vedea pe Schumer [liderul Democrat din Senatul SUA Chuck Schumer] criticând legea, cu două săptămâni în urmă, fără a avea nici o idee cu privire la conținutul acesteia. Făcea declarații cu privire la lege, dar nu știa nimic despre ea. Mai mult, nici senatorii republicani nu știau conținutul legii întrucât acesta nu fusese încă publicat. Foarte puține persoane cunoșteau prevederile acestei legi. Așadar, el critica o lege fără să cunoască nimic despre ea. Asta e ceea ce ei numesc ‘REZISTENȚĂ’ . Dacă vă gândiți puțin veți vedea că însuși cuvântul rezist este o alegere cutremurătoare. Tema lor este ”rezist”,  pe când tema lor ar trebui să fie ”hai să ne unim” să cuprindem toate aspectele unei problematici. Dar tema lor este rezist, este obstrucționare. Și problema este că ei devin obstrucționiști – să ne înțelegem și mie îmi place această temă din poziția candidatului la o demnitate publică însă cred că tema rezist devine una groaznică din poziția în care ne aflăm acum, după alegeri și, mai important, cred că este o temă groaznică pentru cetățenii americani. Rezist, obstrucționare – nu este ceea ce americanii își doresc.”
Reamintim că în SUA mișcarea #resist continuă să scoată în stradă mii de americani, feministele pro avort, și  susținătorii LGBT care îl contestă pe actualul președinte al SUA.
Deși Trump nu crede că în spatele acestei mișcări de protest ar putea fi fostul președinte democrat Obama, ziarul New York Post scria, la începutul anului, la scurt timp de la învestirea lui Trump, că dacă foștii lideri de la Casa Albă care își încheiau mandatul nu se băgau în politica succesorilor lor, Obama nu urmează aceeași cale. Jurnalistul Paul Sperry scria că din noua sa casă, „Obama țese intrigi pentru dinamitarea lui Trump”, aici fiind „centrul de comandă” va putea comanda activitatea uneri armate formate din aproximativ 30.000 de activiști anti-Trump. De altfel, subliniază ziarul american, se poate vedea cum această armată a fost deja implicată în mai multe proteste și revolte care au răsărit ca ciupercile în toată America în ultimele zile.
Imagini pentru rezist soros?
2 Comments
  1. Ionut Moraru says

    Chiar asa: esti progresist, mason, marxist, ateu sau poate prost si trist? Stampileaza-ti un rezist!
    Ce ne facem insa cu legionarii care inca „rezista”??

  2. Vali says

    Britain First carries out Christian Patrol in Islamist hotspot Bury Park, Luton

    https://www.youtube.com/watch?v=fA6XcyXsxXU

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php