Să nu-i ridicăm statuie lui Grindeanu

1 533

Scandalul artificial izbucnit în PSD a făcut ca unii să-i ridice statuie lui premierului Sorin Grindeanu și să spună că ar avea integritate și onoare. Chestiuni absolut exagerate și foarte departe de adevăr.

Probabil pentru că mulți sunt orbiți de caracterul și comportamentul cu accente dictatoriale al președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Dacă Sorin Grindeanu ar fi avut integritate și onoare ar fi acționat și s-ar fi comportat în ianuarie așa cum se comportă acum și nu ar fi semnat celebra OUG 13, retrasă între timp. Dar nu doar asta. Sorin Grindeanu are o vechime de 21 de ani în PSD, adică începând din 1996, anul în care puterea în România era preluată de CDR și Emil Constantinescu. Câte speranțe aveau atunci cei din generația sa! Că speranțele s-au dovedit a fi deșarte e altceva. La PSD, pe vremea aia, tăiau și spânzurau Ion Iliescu, inculpat pentru crime împotriva umanității în cazul mineriadei din 13-15 iunie 1990, și Adrian Năstase, condamnat în 2012 la doi ani de pușcărie pentru corupție, un duo malefic pentru România.

Dar să nu mergem așa departe și să revenim la prezent. Sorin Grindeanu, premierul României, l-a numit în funcția de Secretar General al Guvernului pe fostul prim ministru de tristă amintire, Victor Viorel Ponta, plagiator notoriu și artizanul construirii Mega Moscheii din București, printre altele. Un alt lucru demn de remarcat este că în colțul lui Ponta se afla, până nu demult, Sebastian Ghiță, actualul fugar, acuzat în nici nu mai știu câte dosare de corupție și trafic de influență.

Cam acestea sunt taberele care se confruntă acum în PSD, nu e vorba de nici o reformă, ci de o reglare de conturi care a răbufnit la suprafață, de obicei toate lucrurile la care asistăm zilele acestea se desfășoară în culise.

Tragic este că nu avem opoziție. Intr-o țară cu o democrație sănătoasă, opoziția și-ar fi făcut simțită prezența. Nu e cazul la noi. Noi avem atât la putere cât și în opoziție același partid, PSD.

 

de  RostOnline

1 Comment
  1. Ionut Moraru says

    Cal troian intra muros

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php