Delir în Franța: Un homosexual s-a căsătorit POSTUM cu partenerul său ucis în aprilie. Fostul președinte Hollande a asistat la ceremonie

3 438
Un polițist francez, ucis pe Champs Elysee pe 20 aprilie, s-a „căsătorit” postum cu iubitul său, informează cotidianul Le Parisien.
Delir în Franța: Un homosexual s-a căsătorit POSTUM cu partenerul său ucis în aprilie. Fostul președinte Hollande a asistat la ceremonie
Xavier Jugele, un polițist, a fost ucis pe 20 aprilie pe Champs-Elysees și s-a „căsătorit” cu iubitul său Etienne Cardiles. Ceremonia a avut loc marți seară, la primăria arondismentului XV din Paris, în prezența mai multor autorități. Fostul președinte francez, Francois Hollande a fost printre spectatorii acestui eveniment.
În Franța se poate autoriza căsătoria postumă în cazuri excepționale – iar atacurile teroriste cad în rândul acestei categorii. Pentru a putea primi autorizația, petiționarul trebuie să facă dovada „dorinței lipsite de orice ambiguitate” pentru mariaj a decedatului. Cel care decide în final, prin decret, este președintele Republicii Franceze.
sursa: ActiveNews
3 Comments
 1. calin eugen says

  SA VEZI SI SA NU CREZI…

 2. Ionut Moraru says

  L-a carat in geamantan dupa aia si l-a dus in luna de miere???

 3. iulian says

  Dupa „casatoriile” homosexuale si cele cu animale, iata ca au fost instituite si cele cu persoane decedate.

  Aceasta boala a mintilor este o forma actualizata a pandemiilor din Evul Mediu, dar fara simptome vizibile. Esti bolnav, nu stii ca esti, consideri toata lumea impotriva ta si tipi sa fii salvat fara sa te fi atacat nimeni. Evident, intotdeauna se gasesc si „salvatori”, „aparatori ai democratiei” dornici de a obtine noi voturi.

  Astfel, unor oameni grav bolnavi li se refuza ingrijirea medicala calificata (care include marime de suflet, blandete si profesionalism, samd – nicidecum brutalitate sau abuz). Ajuta Doamne si da sanatate acestor nefericiti, salveaza-i de la moartea vesnica.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php