Pentru a stopa construirea Mega Moscheii din București trebuie sa ne implicăm acum!

3 491

În ciuda opoziției opiniei publice față de construirea Mega Moscheii din București autoritățile nu dau înapoi. Aproape că nu trece o lună de zile fără ca musulmanii să nu comită un atentat terorist. Și aici nu ne referim doar la așa numiții musulmani radicali. Pentru că nu există așa ceva, problema e islamul. Uitați-vă în țările musulmane așa zis moderate, tolerante față de celelalte religii.

În Egipt, în data de 9 aprilie 2017, chiar de Florii, musulmanii au ucis cel puțin 45 de creștini în urma a două atentate cu bombe la două biserici ortodoxe. Tot în Egipt, chiar în cursul zilei de ieri, musulmanii au ucis cel puțin  28 de creștini care se deplasau cu autocarul spre mănăstirea Sfântului Prooroc Samuel de lângă Cairo.

În Turcia, țara care vrea să finanțeze construirea mega moscheii din București, chiar președintele acestei țări, Recep Erdogan, vrea transformarea fostei Catedrale Sfânta Sofia în moschee. În acest moment aceasta este muzeu.

De aceea trebuie să ne implicăm și să facem tot ce putem pentru a împiedica construirea Mega Moscheii din București. În momentul de față, pentru realizarea acestui lucru, un grup restrâns de patrioți români, reprezentați de domnul Cătălin Berenghi, au dat în judecată Guvernul României. Procesul este pe rol dar e în pericol de a fi pierdut pe motiv de neîndeplinire a „criteriilor  legale„, respectiv „lipsă de interes„.

E nevoie să arătăm judecătorilor că multora dintre noi ne pasă. De aceea trebuie ca un număr cât mai mare de cetățeni români să devină parte în proces. Pentru realizarea acestui lucru va trebui să trimitem o cerere de intervenție accesorie pe adresa:

Curtea de Apel Bucuresti
Splaiul Independentei nr 5, sector 4 Bucuresti.
Cod postal 050091
Sectia a-VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal.
Dosar 2315/2/2016

Titlul: CERERE DE INTERVENȚIE ACCESORIE

Conținutul cererii va trebui sa conțină:

 • Datele dumneavoastră  personale și numărul de telefon
 • Motivele personale pentru care nu doriti construirea Mega Moscheii
 • Mentiunea: „DORIM CA DOMNUL CATALIN IOAN BERENGHI SA NE REPREZINTE”

Pentru cei puțin mai comozi am creat un model de cerere pe care o puteți descărca în format PDF sau Word. Sunteți liberi să o modificați după cum doriți.

Termenul limită până la care cererile trebuie sa ajungă la Curtea de Apel București este de 8 iunie 2017. Asta înseamnă că nu mai avem foarte mult timp la dispoziție.

 

via RostOnline

3 Comments
 1. Dacul Liber says

  Buna seara.Va rog,daca stie cineva!Exista vreo modalitate de a trimite cererea de interventie accesorie si prin intermediul unui mail,de pe adresele personale! Romanii din strainatate nu cred ca au posibilitatea de a trimite in timp util ,in alt mod ,aceasta cerere.Adevarul ca trebuie sa luptam cu oricemijloace impotriva islamului,care numai o religie a pacii nu este.A se toate actiunile asa zisilor mesageri ai pacii,mai bine zis a mortii Europei! .Multumesc

  1. Dacul Liber says

   A se vedea toate actiunile….

  2. kla says

   A se vedea postarea dlui Catalin Berenghi pe Facebook din data de 4 iunie 2017 ora 5.17 pm. Aveti acolo adrese de email
   https://web.facebook.com/berenghi.catalin

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php