Sala s-a revoltat la dezbaterea despre vaccinare. Ministrul Bodog părăsește sala fără să asculte o intervenție din public!

0 402

Ministerul Sănătăţii a organizat joi, 11 mai, o şedinţă publică de dezbatere a proiectului de lege privind vaccinarea, înainte să fie trimis la parlament, titrează DC News.

Azi a început dezbaterea organizată de Ministerul Sănătății privind Legea vaccinării obligatorii.La Institutul de Sănătate Publică al Municipiului București se află, pe lângă reprezentanții societății civile, Dr. Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, Dr. Amalia Șerban, Director în Ministerul Sănătății, Adrian Streinu-Cercel, Managerul Institutului de Boli Infecțioase ”Dr. Matei Balș” din București și doctorul pediatru Mihai Craiu. Ministrul Sănătății, Florin Bodog, a deschis sesiunea, după care a plecat repede.

Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel a participat la dezbaterea despre proiectul de Lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației în România.

„Vreau să vă pun o întrebare: câți dintre dumneavoastră, cei prezenți în sală, nu sunteți vaccinați? Ups! Nu sunteți vaccinați!”, a zis profesorul, moment în care sala a izbucnit. Streinu-Cercel abia a putut să-și susțină punctul de vedere din cauza gălăgiei.

„Nu m-ați înțeles. Dumneavoastră care sunteți aici și ați fost vaccinați nu ați pățit absolut nimic. Constat că toată lumea din această sală este vaccinată”, a adăugat medicul. Apoi cineva a spus: „NU, eu nu sunt vaccinată. Trăiască mama!”.

Streinu-Cercel a replicat: „Înseamnă că aveți niște receptori care se ascut în momentul în care microorganismele vin către dumneavoastră”.

Proiectul de lege a stârnit deja multe controverse în special în ceea ce priveşte obligativitatea imunizării copiilor…

 

 

via NapocaNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php