Demonstraţie de solidaritate cu medicul Camelia Smicală la Ambasada Finlandei din Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară

0 266

De Sfintii Imparati Constantin si Elena, dupa slujba, incepand cu orele 13.00, va asteptam la Ambasada Finlandei, str. Atena nr. 2, la doi pasi de MAE, pentru a incepe eliberarea copiilor dnei dr. Camelia Smicala.

camelia-smicala-cu-copiii-finlanda (1)

De la Ambasada Finlandei, in jurul orelor 15.00, ne vom deplasa la Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei pentru a depune un protest vizavi de starea de letargie aratata fata de salvarea a doi cetateni romani, copiii Mihai si Maria, abuzati fizic si psihic de un stat strain cu apucaturi ce amintesc de practicile naziste. Se anunta mitinguri simultane de solidaritate in intreaga tara.

Pana acum, dupa Deva si Piatra Neamt, sunt stabilite demonstratii la Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Constanta. Invitam romanii din toata tara si chiar si din lume sa se ralieze acestor actiuni si sa-si arate compasiunea fata de o mama vitregita de un regim cu iz totalitarist. Iesiti, chiar si in fata Bisericilor, sau un pietele centrale ale localitatilor, cu un simplu mesaj de solidaritate pentru Camelia Smicala si copiii ei, care ulterior sa fie fotografiat si postat aici, pentru a fi trimis MAE, Ambasadei Finlandei si Familiei Smicala. Fie ca Sfintii Imparati Constantin si Elena sa mijloceasca aducerea in patria lor a celor doi micuti!

Vom reveni aici, constant, cu detalii, imagini pentru bannere si alte date la zi. Cititi si dati mai departe!

Doamne, ajuta!

In numele organizatorilor,

Asociatia Civic Media
si Asociatia Oina

(lista ramane deschisa)

Evenimentul pe Facebook aici.

 

via Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php