Un camion a intrat în oameni la Stockholm

1 450

Șoc și groază în capitala Suediei. Un camion a intrat în mulţime în orașul Stockholm.

Update: Gara centrală din capitala Suediei a fost evacuată.

Update: Premierul țării Stefan Löfven: „Suedia a fost atacată” și totul arată că este vorba de un act de terorism. Cel puțin două trei persoane au murit, iar alte câteva au fost rănite.

Update: Camionul fusese furat. Camionul aparținea unei companii suedeze de bere și fusese furat vineri.

”Este unul din autovehiculele noastre folosite pentru distribuţie. În timpul unei livrări la restaurantul Caliente, un bărbat a sărit în faţa cabinei şoferului şi a furat camionul în timp ce şoferul descărca produsele”, a declarat un responsabil al companiei de bere Spendrups.

Update: Poliția suspectează că e vorba de un atac terorist.

Update: Camionul a intrat în vitrina unui mall de pe o stradă comercială din centrul orașului. Camionul a lovit mai multe persoane și s-a izbit în magazin.

Potrivit poliției, mai multe persoane au fost rănite, în vreme ce presa locală a transmis imediat după incident că trei persoane au murit.

„Un vehicul a rănit mai multe persoane pe (strada) Drottningatan”, a declarat anterior pentru Reuters purtătoarea de cuvânt a poliției, Towe Hagg.

Primele imagini de la fața locului arătau numeroși oameni fugind.

https://www.youtube.com/watch?v=XgcSyKWTefQ

 

sursa: Cotidianul

1 Comment
  1. IO...gereules says

    Suedezi pupatil pe Premier.Nemtri pupatio pe madam Me…Romani pupatii pe toti dela guvern daca mai aveti destula energie.Halal bre/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php