LONDONISTAN. Raport șocant: 500 de Biserici au fost închise în capitala Marii Britanii. În locul lor au apărut 423 de moschei

3 514
Un raport publicat de Gatestone Institute arată, dacă mai era nevoie, că Londra a devenit paradisul moscheilor. Care răsar ca ciupercile în metropola de pe malul Tamisei, în timp ce bisericile își închide porțile.
LONDONISTAN. Raport șocant: 500 de Biserici au fost închise în capitala Marii Britanii. În locul lor au apărut 423 de moschei
Rata închiderii bisericilor din capitala Regatului Unit este izbitor de mare, comparativ cu orice alt oraș din Europa, așa cum și numărul moscheilor care le iau locul crește in ritm rapid, susțin cei de la Gatestone Institute, analizând schimbările de ordin religios.
„Londra este mult mai islamică decât multe state musulmane luate la un loc”, spune Maulana Syed Raza Rizvi, unul dintre predicatorii islamiști care trăiesc în ceea ce jurnalista Melanie Phillips denumește „Londonistan”. O apreciere mai puțin elegantă o are însă Wole Soyinka, laureat al Premiului Nobel pentru literatură, care a numit Marea Britanie „o hazna pentru islamiști”.
Site-ul Breitbart amintește declarația primarului musulman al capitalei britanice, Sadiq Khan, după recentul atentat terorist de la Westminster: „Teroriștii nu pot suporta multiculturalismul „.
Devine însă tot mai evident că Londonistan-ul, cu cele 423 moschei noi, se ridică încet dar sigur pe ruinele triste ale creștinismului britanic, spune analistul italian Giulio Meotti pentru Gatestone Institute. Meotti citează o informație publicată de Wall Street Journal, conform căreia 500 de Biserici de toate confesiunile din Londra au fost transformate în case private.
Situația stă cam așa:
The Hyatt United Church a fost cumpărată de comunitatea egipteană, pentru a o transforma în moschee. Biserica Sfântul Petru a devenit și ea moscheea Madina, iar moscheea Brick Lane a fost ridicată pe locul unei foste Biserici metodiste. Și nu doar lăcașe creștine au devenit, peste noapte, moschei, ci și oamenii au ales să se convertească. Conform unor statistici recente, numărul celor care au ales să se convertească la Islam s-a dublat. De multe ori, cei care fac asta aleg Islamul radical, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Khalid Masood,  atacatorul de la Westminster.
Daily Mail a publicat imagini care spun totul: în poză apar o moschee și Biserici, una lângă alta. Dacă în Biserica San Giorgio, care, in mod normal ar trebui să adăpostească 1.230 de credincioși, doar 12 oameni au venit la slujbă, iar la Biserica Sfânta Maria nu s-au adunat mai mult de 20 de persoane, moshceea din apropiere este arhiplină. Așa că musulmanii care nu mai încap își fac rugăciunea de vineri în stradă.
sursa: ActiveNews
3 Comments
  1. Spadasin pe roib says

    no problemo , in 2 ani se curata haznaua

  2. calin eugen says

    Cand Europa va inceta sa mai fie crestina,va inceta sa mai existe (mult se vor bucura comunistii).

  3. Ionut Moraru says

    Regina peste mareea neagra. Mai mare rusinea pe mult gonflatii de spita nobila! Aiurea! Stapani pest tigani. Deci regina tiganilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php