Marian Munteanu: Că personaje precum Monica Macovei sau Gabriel Liiceanu se fac de râsul lumii, n-are nicio importanță. Neplăcut e doar că asemenea „lideri de opinie” sunt promovați cu insistență pe post de reprezentanți ai opoziției „de dreapta”

0 531

În Parlamentul European s-au desfășurat în aceste zile dezbaterile Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne – Comisia LIBE, în cadrul cărora au ținut discursuri personaje precum Monica Macovei sau Gabriel Liiceanu.
Imagini pentru macovei liiceanu

Imagini pentru macovei liiceanu

Marian Munteanu a comentat aceste evenimente, precizând că dacă „se fac de râsul lumii, n-are nici o importanță. Neplăcut este doar că asemenea „lideri de opinie” sunt promovați cu insistență pe post de reprezentanți ai opoziției „de dreapta””.

În opinia liderului Alianța Noastră România, cei care câștigă în urma acestor evenimente sunt Liviu Dragnea și PSD.

„Asistăm  în aceste zile la un nou episod din lungul șir de țățisme politice prin care ne tot „remarcăm” prin Europa. Că personaje precum Monica Macovei, Gabriel Liiceanu ș.a. (prezente la dezbaterile Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne – Comisia LIBE a Parlamentului European) se fac de râsul lumii, n-are nici o importanță.  Neplăcut este doar că asemenea „lideri de opinie” sunt promovați cu insistență pe post de reprezentanți ai opoziției „de dreapta”. Spre satisfacția, nedisimulată, a dlui Liviu Dragnea și a PSD-ului.”, a scris Marian Munteanu pe Facebook.

via ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php