Cine sunt cele mai frumoase flori? De Mărţişor 2017, la Vălenii de Munte, Asociaţia Pro Vita Valea Plopului a strâns fonduri printr-un târg caritabil

0 452

În prima săptămână a lunii martie 2017, Asociaţia Pro Vita Valea Plopului a organizat la Vălenii de Munte un târg cu scop de strângere de fonduri.

Este un proiect al Centrului Social Pro Vita pentru născuți și nenăscuți al Parohiei Valea Plopului în parteneriat cu Centrul de acțiune socială Anastasia al Parohiei Sfântul Nicolae Bruxelles.

Au fost puse în vânzare flori din grădina Pro Vita Valea Plopului şi mărţişoare confecţionate de copiii din căminele aflate sub oblăduirea părintelui Nicolae Tănase.

Fondurile strânse din vânzarea florilor vor fi utilizate pentru susținerea celor aflați în îngrijirea Centrului din Valea Plopului.

VIDEO: „Cele mai frumoase flori / Nu-s panseluțele nici trandafirii / Cele mai frumoase flori / Apar pe lume în grădinile iubirii…”

 

via Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php