Un miliard de avorturi în lume / Teoria gender interzisă în Australia

0 322

Un miliard de avorturi în ultimii 100 de ani

 

De când avortul a fost legalizat pentru prima dată în fosta Uniune Sovietică, în 1920, au fost uciși peste un miliard de copii în întreaga lume.

Această cifră îngrozitoare a fost prezentată într-un nou raport al Global Life Campaign (GLC). Autorii raportului l-au numit „Cel mai Mare Genocid din Istorie” și urmărește în mod sistematic avorturile raportate la scară globală încă din anul 1920.

Datele au fost adunate din peste 100 de țări, teritorii și regiuni în care sunt disponibile, în mod public, statisticile legate de avort, până în anul 2015. Cifra totală a avorturilor este egală cu aproximativ 22 % din populația actuală a acestor țări.

Autorii raportului, Thomas Jacobson și Dr. Robert Johnston, au declarat că aceste avorturi au reprezentat „cel mai mare masacru al ființelor umane din istorie, realizat în mod deliberat, depășind cu mult toate războaiele”.

De asemenea, raportul a constatat că, odată ce un anume guvern autorizează și susține practica avortului, acesta nu devine un act medical ce se întâmplă tot mai rar, ci, dimpotrivă, crește exponențial. Mai mult, „la nivel mondial, avorturile raportate sunt în număr de aproximativ 12,5 milioane pe an”.

Charles Donovan, președinte al Institutului Charlotte Lozier – o organizație de cercetare în bioetică – a susținut un discurs la lansarea raportului, în luna ianuarie a anului curent. El a încercat să cuantifice și să sublinieze absența celor nenăscuți, punând accent pe potențialele contribuții pe care aceștia le-ar fi adus în lume. De asemenea, el a remarcat și denunțat existența unor politici de avort selectiv, în ceea ce privește copiii nenăscuți de sex feminin.

Jacobson și Johnston au îndemnat ca fiecare persoană să devină un susținător al copiilor nenăscuți și un promotor al sfințeniei vieții începând din momentul concepției. Ei au scris că această poziționare presupune „acțiuni de influențare și lobby a oficialilor guvernamentali și a legiuitorilor, într-o manieră respectuoasă, demnă și legală”.

De asemenea, aceștia au subliniat că: „Alegerea vieții presupune abordarea nevoilor fizice, emoționale și spirituale ale femeilor”.

Teoria genurilor, interzisă în școlile publice din statul New South Wales (Noua Galie de Sud), Australia

Pe data de 9 februarie 2017, Guvernul din NSW a interzis predarea ideologiei genurilor (gender) după un proces independent de revizuire a resurselor educaționale necesare pentru programul de educație sexuală desfășurat în școlile publice.

Revizuirea a fost inițiată în septembrie 2016, după ce s-a descoperit că Departamentul de Educație al NSW a elaborat o resursă educațională numită „Trusa de Unelte ale Profesorului” (Teacher Toolbox), din componența căreia păreau că fac parte, reambalate vizual, materiale din controversatul program Safe at School Coalition.

De asemenea, un control suplimentar pe site-ul Departamentului de Educație a relevat faptul că elementele din „Crossroads” – program obligatoriu de educație sexuală pentru vârstele de 11-12 ani – au fost complet și profund impregnate de teoria de gen și queer.

Revizuirea, care a avut ca sarcină evaluarea meritului științific al cercetării care stă la baza materialelor în cauză, pare să fi oferit o rezoluție negativă în ceea ce privește valabilitatea cercetării.

 

sursa: Cultura Vieții

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php