Adevărul despre „naționalismul” PSD-ului

2 410

Destul de mulți simpatizanți ai dreptei naționaliste sunt, paradoxal, de partea PSD-ul și împotriva protestatarilor din Piața Victoriei în aceste zile. Aceștia susțin că PSD-ul ar fi apărătorul identității naționale în fața tăvălugului globalist, pe care ei îl asociază protestatarilor din fața sediului Guvernului.

Acestora vreau să le reamintesc că PSD-ul nu a fost, în realitate, niciodată un partid care să apere ființa națională. Ca dovadă, amintesc doar câteva momente, de dată mai recentă, care au dezvăluit adevărata față a PSD-ului:

La 23 iulie 2015 Parlamentul României aproba legea 217/2015, cunoscută mai bine sub numele de legea antilegionară. Legea respectivă este în vigoare și acum și atentează exact la identitatea națională a României, pe care unii cred că PSD-ul o apără. Prin legea respectivă sunt interziși foarte mulți dintre românii care au ținut fruntea sus, care nu au făcut compromisuri, care au suferit în temnițe sau și-au dat chiar viața pentru țara asta, într-o perioadă în care majoritatea românilor stăteau cu capul plecat.

La data respectivă președinte, e adevărat interimar, al PSD era domnul Liviu Dragnea, iar domnul Călin Popescu Tăriceanu era președinte al Senatului. Trebuie amintit că legea cu pricina a fost votată și de cei de la PNL.

La data de 21 septembrie 2016 domnul Liviu Dragnea, în calitate de președinte al PSD, semna un protocol de colaborare cu Institutul Elie Wiesel, prin care se angaja ca toți tinerii politicieni ai PSD-ului, ca și tinerii funcționari PSD-iști din administrația publică centrală și locală, să absolve un curs privind istoria și memoria Holocaustului din România. Asta în timp ce genocidul la care au fost supuși românii, nu doar în timpul comunismului, este ignorat, ba mai mult, prin legea 217/2015, unii dintre luptătorii anticomuniști sunt condamnați la uitare.

Trebuie amintit că protocolul în discuție a fost semnat și de PNL.

Ianuarie 2017: Ministerul Educației din guvernul domnului Sorin Grindeanu vrea ca Istoria predată copiilor încă din ciclul gimnazial să formeze „mecanisme intelectuale care să prevină orice forme de naționalism”:

La orele de Istorie și de Limba și literatura română, profesorii trebuie „să stimuleze asumarea multiculturalității și multiperspectivității”, „să prevină orice forme de naționalism” și să vegheze la crearea unui „comportament empatic intercultural”. (sursa)

Iată așadar doar câteva din acțiunile antiromânești, de factură intelectuală, ale PSD-ului – partid considerat de unii, în aceste zile, drept unic apărător al identității naționale. Dar lista este mult mai lungă și se completează cu faptele de factură economică și administrativă prin care PSD a păgubit țara. Despre ce patriotism putem vorbi la PSD, când acesta a făcut cele mai multe și mai distrugătoare privatizări, când el a facilitat unor ”băieți deștepți” să măcelărească pădurile României, când el a dat pe nimic resursele noastre naturale, când clienții lui politici s-au îmbogățit din afaceri cu statul ș.a.m.d.?

Nici nu-mi dau seama cum de s-a ajuns la discuții despre patriotism și despre cum protestatarii din Piața Victoriei ar dori vânzarea sau ocuparea de către străini a României. Tot scandalul a pornit de la intenția guvernului PSD de a rezolva problemele penale ale unor PSD-iști sau aliați ai PSD-ului printr-o ordonanță de urgență promulgată pe ascuns, în miez de noapte. Un act profund patriotic de bună seamă.

 

de  RostOnline

2 Comments
  1. Ionut Moraru says

    Foaaaaarte multe neadevaruri. Intentionat sau…..??
    „Trebuie amintit că legea cu pricina a fost votată și de cei de la PNL”. Legea antilegionara aia prin care „sunt interzisi multi dintre romani..” a fost INITIATA DE PNL NU „VOTATA SI DE PNL”. Legea antilegionara, a fost initiativa de trei parlamentari PNL-isti de-ai lui Iohannis; Crin Antonescu (care a fost sacrificat ptr a-i lua locul actualul ficus de la Cotroceni dispus sa execute nenorociri mult mai mari si deci castigator), Andrei Gerea (membru PNL timp de 24 de ani, avansat ptr executarea ordinelor evreiesti ca ministru al Energiei) si George Scutaru, fost parlamentar PNL, devenit apoi prin avansare in grad masonic CONSILIER .AL „INCORUPTIBILULUI” iOHANNIS, cercetat de DNA pentru, pentru….bateti tobele….! pentru SPALARE DE BANI!. SPALARE DE BANI PENTRU….BATETI IAR TOBLE!…FINANTAREA CAMPANIEI ELECTORALE A PNL! Care Scutaru a dorit reintoarcerea dosarului sau la DNA la doamna mov care face bu-hu-hu, ptr albirea lui, ca doar au acelasi stapan si nu era nici o problema. Dar ce sa vezi, ghinion!
    Despre „iudaizarea” PSD. Toti politicienii au simtit de-a lungul timpului nevoia arzatoare sa pupe in dos personajele botezate cu briciul. Imi vine insa in minte poza lui Iohannis cu cipilica pe cap (oare de ce nu o vad si pe aia aici??i), alaturi de Aurel Vainer, un jidan stalinist notoriu, la sinagoga cand asculta cumintel ce zice Rabi din pericopa.
    Si-mi mai aduc aminte ca Iohannis spre deosebire si in antiteza cu altii,( „persoana importanta nu spui nume”), a declarat ca ar cam fi de acord cu poponarii. ca nu prea ar trebui modificata Constitutia ptr a se stipula clar casatoria ca fiind legatura dintre un barbat si o femeie. Ca era „pentru toleranta”. Adica pentru curlandisti.
    „PSD.. a facilitat unor băieți deștepți să măcelărească pădurile României”. Pai hai sa ne amintim de dl Schweighofer macelarul padurilor romanesti, prietenul lui Iohannis. Parlamentul României a trimis la promulgat către Klaus Iohannis „Legea pădurilor”, astfel încât pădurile României să fie protejate și salvate. Pe 2 martie, Iohannis a primit o scrisoare prin intermediul finului austriacului, Andrea Huber, consulul onorific al Austriei de la Sibiu. Această scrisoare l-a făcut pe Klaus Iohannis, președintele României, să întoarcă în Parlament legea care ar fi salvat pădurile României. Este dovada clară că străinii au foarte multă putere și influență încât reușesc să îl manevreze și pe președintele României.
    Ordonanta.
    In cazul in care „s-ar fi aplicat penalilor”, s-ar fi aplicat TUTUROR PENALILOR si alora din PNL si lui Iohannnis care inca nu a dat banii furati la stat, bani pe care instanta a stabilit ca ii datoreaza si tuturor din toate partidele. Se poate specifica intr-o lege ca ea se aplica functie de aparteneta politica? Si in final o ultima intrebare: ce probleme penale rezolva o ordonanta care nu se poate aplica retroactiv penalilor? Intrebari retorice.

  2. Ionut Moraru says

    Nu este vorba aici de nici o ordonanta si de nici un partid. De nici un PSD si de nici o ordonanta data pe furis. Ala a fost pretextul lui „da de ce n-ai basca iepurasule?”
    Este vorba despre un program economic care cuprinde si crearea unui Fond Suveran de Investitii in folosul romanilor, care se va umple cu bani platiti corect de multinationalele evreiesti sau iudaizate care in acest moment fura acesti bani de la gura romanilor prin neplata impozitelor.. Ca de aia s-au detonat multinationalle si doresc alaturi de oamenii cinstiti dar fara cunostintele necesare, demolarea acestui guvern. Putea sa fie si Partidul liber schimbistilor, nu conta. Conteaza doar ca un asemenea program sa nu poata fi pus in aplicare. Ca de aia au fost demolati si asasinati o groaza de oameni din lumea mare care au dorit independnta fata de structurile criminale oculte mondial,
    Acum ceva vreme PNL-ul lui Iohannis lupta umar la umar prin politica romaneasca cu…PSD-ul! Atunci era bine, acum s-a schimbat ordinul pe unitate??

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php