RAPORT: Planned Parenthood – Istoria completă a principalului promotor al avortului și al „educației” sexuale

0 387
Captură de ecran dintr-o înregistrare cu camera ascunsă care privește recoltarea în vederea tranzacționării de părți din cadavrul unui copil avortat

Introducere

Planned Parenthood (PP) este principala organizație de promovare a avortului și a educației sexuale (articole) în lume, sub acoperirea așa-numitelor „drepturi sexuale și reproductive”. O importantă preocupare a strategilor PP este lobby-ul politic pentru schimbarea legislațiilor care apără valorile morale și drepturile parentale, acestea fiind obstacolele principale din calea realizării obiectivelor oculte ale organizației.

Deși teoretic un ONG cu sediul în SUA, Planned Parenthood are caracteristicile unei adevărate industrii, cu o „cifră de afaceri” de circa 1 miliard de dolari anual și subvenții de la numeroase guverne și de la instituții internaționale (UE, ONU). Doar guvernul american o finanțează cu circa 450 milioane USD anual. [Notă: Raportul de mai jos a fost finalizat înainte ca noua administrație Trump, care va proceda cel mai probabil la sistarea acestor finanțări, să fie instalată.]

Planned Parenthood este prezentă, prin organizațiile afiliate, în zeci de țări, inclusiv în țări în curs de dezvoltare. Afiliata din România se numește Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS), iar cea din Republica Moldova, Societatea de Planificare a Familiei. Ambele, bine „înșurubate” în structurile de comandă și control ale ministerelor Sănătății din ambele țări, indiferent cine le-ar conduce.

Atragem atenția în special asupra următoarelor aspecte din lunga listă a celor analizate pe larg în acest raport:

 • Istoricul organizației este unul de rasism și practici eugenice (paragrafele 5-7, 51-53);
 • Infiltrarea în structurile de guvernare și de autoritate publică (11-12, 24, 28, 29);
 • Susținerea avortului fără limită de vârstă a sarcinii (14) și promovarea eliminării oricăror conotații morale ale avortului (80-81);
 • Opoziția față de drepturile părinților ( 63, 65-69, 77-78);
 • Sexualizarea copiilor sub pretenția satisfacerii nevoii de „educație” sexuală (59-60);
 • Promovarea unor comportamente sexuale iresponsabile și chiar ilegale (70-74);
 • Lobby-ul pentru reducerea vârstei minime legale pentru relațiile sexuale (56-58, 64);
 • Lobby-ul contra valorilor religioase/familiale ale comunităților tradiționale (78-79);
 • Implicare în tranzacționarea cadavrelor, organelor și țesuturilor fetale rezultate din avorturi (34-41);
 • Implicare în moartea unor femei ca urmare a avorturilor sau în abuzarea unor minore (69,82);
 • Implicare în politica „copilului unic” din China, bazată pe represiune, avorturi forțate și încălcarea unor drepturi elementare (54-55).

Nu ne ferim să afirmăm că cel puțin o parte din vina pentru catastrofa demografică a României și a Republicii Moldova de azi și pentru milioanele de avorturi care au însângerat aceste țări după 1990 o au pleiada de grupuri care promovează așa-zisa „planificare familială”, printre care PP și afiliatele sale locale. În ultimii ani, cel puțin în România, după semnalele de alarmă trase de Academia Română, problema demografică a fost inclusă pe lista amenințărilor la siguranța națională. Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală este și principala susținătoare a introducerii cursurilor obligatorii de „educație” sexuală, acțiune care, cel puțin până acum, a eșuat din cauza opoziției societății civile. De aceea, perpetuarea sprijinului oferit de autorități unor astfel de grupări care promovează anti-natalismul și ideologia genocidară a „dreptului la avort”, sau tolerarea unui astfel de sprijin nu poate fi, în opinia noastră, decât iresponsabilă și trădătoare.

Vezi și: VIDEO Războiul împotriva copiilor

Pentru detalierea afirmațiilor de mai sus vă oferim raportul PLANNED PARENTHOOD – ISTORIA COMPLETĂ, despre istoricul și activitatea Planned Parenthood și a afiliatelor sale. Documentul are ca autor pe ADF International, alianță juridică ce are misiunea de a apăra libertatea religioasă, sanctitatea vieții, căsătoria și familia. Traducerea, adaptarea și câteva dintre notele explicative aparțin PRO VITA București.

Efortul nostru de pregătire și diseminare a versiunii românești a acestui raport are ca țintă părinții din România: ceea ce Planned Parenthood și acoliții săi urmăresc este preluarea controlului asupra copiilor și ruperea acestora de valorile familiale prin provocarea și alimentarea unor conflicte cu părinții, folosind imensa influență distructivă pe care sexualitatea greșit canalizată o are asupra tinerilor. În fapt, PP și SECS continuă și amplifică experimentul „revoluției sexuale”: acesta a distrus morala sexuală sănătoasă care domina lumea occidentală până în anii 1950 și a dat roadele otrăvite care se pot vedea azi în situația jalnică din lumea euro-atlantică, aflată într-o perpetuă criză economică, socială, a imigrației și a identității.

Părinții responsabili din România și din lume trebuie să se ridice în apărarea copiilor lor, pentru a căror devenire vor da, ei în primul rând, socoteală în fața celor doi judecători supremi: unul al acestui veac – Istoria, și celălalt, al tuturor veacurilor – Hristos.

Citiți raportul PLANNED PARENTHOOD – ISTORIA COMPLETĂ.

 

sursa: Cultura Vieții


de ProVita Bucuresti

via Cultura Vie

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php