Obama și comercianții de moarte

1 407

Administrația Obama a părăsit, în fine, Casa Albă. Despre dezastrul provocat de cel mai pro-avort și pro-homosexualitate președinte din istoria SUA am vorbit adesea pe acest blog, cu unele nuanțe încă din perioada campaniei electorale din 2008 – când am avertizat asupra istoricului de vot absolut extremist pe tema avortului al pe atunci senatorului de Illinois pe nume Barack Hussein Obama.

Nu vom mai aborda aceste aspecte astăzi; în schimb vă propunem un reportaj asupra politicii externe și de apărare a administrației Obama. Deși nu face parte din subiectele abordate curent de CulturaVieții, considerăm util să aflați că laureatul Premiului Nobel pentru Pace a cheltuit mai mulți bani pentru armament decât orice alte președinte american post-1945, și că principalul cumpărător de armament produs în SUA în perioada Obama a fost regimul totalitarist din Arabia Saudită.

Barack Obama a fost o adevărată binecuvântare pentru complexul militaro-industrial. Moartea, cu siguranță, este foarte profitabilă pentru business.

 

sursa: Cultura Vieții

1 Comment
  1. calin eugen says

    Of,Doamne,of!…Ce sa mai zici?…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php