Venituri grase pentru șefii organizațiilor „de caritate” pro-avort din Marea Britanie

1 496

Sursa: SPUC, 18 decembrie 2016

Șefii organizațiilor de caritate din Marea Britanie, inclusiv cele care ofera avorturi, ca Marie Stopes și International Planned Parenthood, primesc salarii sute de mii de lire sterline anual și prime uriașe, potrivit unei investigații facute de ziarul Daily Mail.

 

Ziarul a analizat cateva organizații de caritate importante, care primesc milioane de lire sterline din ajutoarele externe britanice. Unele astfel de organizații nu doar ca iși platesc șefii cu pana la 618 mii de lire sterline pe ani, ci și cresc cheltuielile pentru persoanele de conducere.

Marie Stopes International (MSI)

Marie Stopes International, care primește un ajutor de la statul britanice de 46,3 milioane de lire sterline, a oferit un salariu șefului executiv al sau, Simon Cooke, de 168.924 de lire, in anul trecut și 251.831 lire sterline ca prime. Aceasta in ciuda faptului ca gigantica organizație pro-avort a fost forțata sa-și suspende serviciile la inceputul acestui an, dupa ce un raport al unei comisii de calitate Care Quality Commission a descoperit practici ilegale. Organizația mai are șase membri in funcții de conducere, care de asemenea au salarii de sute de mii de lire anual.

IPPF

O alta organizație este International Planned Parenthood, care a primit un ajutor de 25,8 milioane de lire in 2013. IPPF a platit directorului sau Carmen Barroso 344.396 lire sterline in anul trecut și are cel puțin șase membri de conducere, platiți cu peste 100 de mii de lire anual. Șefilor de la varful conducerii acestor organizații, spre deosebire de alte organizații non-profit, iși pot lua bilete la zboruri de business class.

In randul acestor organizații de caritate care platește salarii excesive conducerii se numara și Save the Children, care promoveaza avortul și planificarea familiala.

Salarii „excesive”

Parlamentara Pauline Latham, membra a Comisiei pentru dezvoltare internaționala din Parlament, a declarat ca va cere urgent o ancheta referitor la pachetele de salarii „excesive”.

„Publicul va fi foarte ingrijorat. Aceste salarii nu sunt normale – chiar și cele mai mari companii de afaceri nu platesc aceste sume”.

Priti Patel, ministrul britanic al Dezvoltarii, a inghețat discuțiile privind noi acorduri de ajutor, in timp ce a cerut urgent revizuirea eticii, relațiilor și evaziunea fiscala din cadrul acestei „industrii” de dezvoltare internaționala.

 

via Cultura Vieții

1 Comment
  1. calin eugen says

    Nu mai omorati copiii, indiferent de cat de multi bani obtineti! Aveti frica de Dumnezeu!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php