Revista People: Andrea Bocelli va cânta pentru Donald Trump la ceremonia de învestire din 20 ianuarie

0 293
Președintele ales al SUA își dorește ca la ceremonia de învestire la Casa Albă, din ianuarie 2017, pe scena de la National Mall din Washington să cânte celebrul tenor italian Andrea Bocceli. 
andrea
Cunoscutul tenor italian va urca pe scena de la National Mall din Washington DC, la 20 ianuarie, alături de câștigătoarea America’s Got Talent, mezzosoprana americană Jackie Evancho, confirmarea pentru revista People venind chiar din partea mamei artistei. Evancho este și vedeta care ar urma să cânte imnul național al Americii.
Tânăra artistă a avut deja un duet, alături de Bocceli, anul trecut, în Italia. De asemenea, scrie presa italiană, Bocelli și Evancho au cântat și pentru Obama.
Admirația lui Donald Trump pentru tenorul italian este arhicunosută, notează presa italiană, potrivit căreia noul președinte al SUA vrea să îi trimită personal invitația lui Bocelli. „Trump și Bocelli se cunosc de mult, iar magnatul american ii va trimite personal invitația. Planul este acela ca la ceremonia de învestitură pe scenă să performeze cine este important pentru Trump, iar el este un imens admirator al lui Bocelli”, notează ziarul La Repubblica.
sursa: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php